blank

Svečani prijem za “Top Fighter” (FOTO)

Danas je u Zelenoj sali Gradske kuće organizovan svečani prijem za takmičare Kik boks kluba “Top Fighter” koji su u proteklom periodu ostvarili zapažene rezultate. Gradonačelnik Stevan Bakić čestitao je Milici Despotović, Nikoli Lončaru i treneru Alenu Heraliću na uspehu koji su postigli.

blank
Foto: Subotičke.rs

Takmičari Subotičkog Kik boks kluba i reprezentativci Srbije, Milica Despotović i Nikola Lončar, osvojili su medalje na prethodnim velikim takmičenjima.

Milica je, na nedavno održanom Evropskom prvenstvu u Turskoj, osvojila zlatnu medalju u kategoriji juniora (48 kilograma) u disiplini lou kik, dok je Nikola na Svetskom kupu koji se održao u Budimpešti osvojio prvo mesto.

Gradonačelnik Stevan Bakić istakao je da će Grad nagrađivati i pomagati svaki rezultat sportista i da ovi uspesi treba da budu podstrek i za druge mlade da krenu njihovm stopama.

blank
Foto: Subotičke.rs

Prvi čovek kluba i trener Alen Heralić zahvalio se na svemu što je Grad učinio za njihov klub.

“Želim da se zahvalim gradonačelniku i Sportskom savezu grada Subotice što nam je upriličo ovaj prijem. Klub je u proteklom periodu selektovao takmičare koji su osvajali državna prvenstva i sticali iskustvo. Svi Subotičani mogu biti ponosni na Milicu i Nikolu, jer su prezentovali državu i narod i doneli nam medalje. Od kada sam na čelu kluba u proteklih pet godina ovo je najbolji rezultat kluba”, zaključio je Heralić.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.