blank

Svečano neotvaranje akva parka (VIDEO)

YouTube video

Suboticu i Palić je sredinom juna posetio ministar turizma i omladine Husein Mehić, koji je u obraćanju novinarima najavio otvaranje akva parka na Paliću za 1. avgust ove godine.

Uz pokrajinsku novčanu pomoć od dodatnih 120 miliona, u  akva parku su danas trebali da se rade završni radovi i pripreme za prve kupače. Sudeći po fotografijama, sačekaće se sa uživanjima na otvorenim i zatvorenim bazenima.

blank
Foto: Subotičke.rs

Rok za otvaranje je prolongiran, a na pitanja koja su novinari postavili nadležnima u Park Paliću i Gradskoj kući, da li će biti ispoštovan navedeni datum, nije dat odgovor. Kako nezvanično saznajemo, radovi nisu ni približno gotovi.

Po slobodnoj proceni onih koji su u toku dešavanja, i neće biti bar još tri meseca. Ovo je šesto odlaganje otvaranja od početka izgradnje ovog velikog, investicionog projekta, pa nije čudno što su subotičani skeptični kad se pomene akva park na Paliću. Operater koji je dobio zakup za nedovršeni akva park je „Elit Palić“ d.o.o., koji je ujedno i bio jedini ponuđač.

blank
Foto: Subotičke.rs

Radi podizanja turističke usluge kojoj teže svi kojima ova grana privrede može doneti samo benefit, prvenstveno Palić bi ovom zabavno-sportskim objektom obogatio svoju ponudu, to je nesporno.

Od 2018. godine, kada je počeo sa izgradnjom, akva park je u žiži javnosti, a po svemu sudeći tako će ostati još neko vreme, ali ne po doborm, nego po licitaciji datuma otvaranja.

Možda bi kladioničari mogli uvrstiti datum otvaranja akva parka u svoju ponudu. Možda neko ko pogodi tačan datum otvaranja akva parka i zaradi.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

3 responses to “Svečano neotvaranje akva parka (VIDEO)”

  1. Neko za to vreme izgdradi beograd na vodi,a naša subotička vlast ne može ni mali akva parkić na Paliću.
    A,o samom gradu Subotici,da ne pričam.

  2. Trebalo bi da se čudim koliko im obraz podnosi, ali ne mogu, bilo je zaočekivati.
    Pitala bi kako im nije sramota,ali džabe…..

  3. Imate li vi gradski oci kuci ogledala! Koga vidite, molim javni odgovor.isto pitanje i za celnika Skup.Vojvodine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Uhapšen zbog razbojništva

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, intenzivnim radom, rasvetlili su dva razbojništva i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Subotici, podneće krivičnu prijavu protiv dvadesetogodišnjeg

Detaljnije »
blank

Pretežno sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 10 do 23 stepena Celzijusa. Relativno povolјna biometeorološka situacija za većinu

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.