blank

Nastavak asfaltiranja subotičkih ulica

U okviru održavanja i ulaganja u saobraćajnu infrastrukturu, Grad Subotica odvojio je 368 miliona dinara.

blank
Foto: Subotičke.rs

U mesnoj zajednici Ker, u Ivangradskoj ulici su u toku radovi na rehabilitaciji i proširenju kolovoza u dužini od 280 metara i proširenju istog sa četiri na pet metara. Vrednost radova je 5,8 miliona dinara i ovo je samo jedna u nizu rekonstrukcija kolovoza, naglasio je gradonačelnik Stevan Bakić, u obilaženju radova na kolovozu, pored Osnovne škole „Ivan Milutinović“.

Izvođač radova, „Voj-put“ obavlja rekonstrukciju Ivangradske, i ovo je samo jedna od onih koje se obnavljaju. Po ugovoru za kapitalna ulaganja, ova firma revitalizuje i rekonstruiše put Šupljak-Male Pijace u dužini od dva kilometra i sa proširenjem sa tri na šest metara kolovoza.

blank
Foto: Subotičke.rs

„U ovoj godini „Voj-put“ je obnovio putnu deonicu Aleksa Šantić – Bajmok, čime je povezan putni pravac Subotica – granični prelaz Bački Breg – Bezdan. Završena je rehabilitacija puta Apatin – Sombor, i trenutno se radi proširenje puta Kljajićevo -Telečka, i rekonstrukcija puta Bački Sokolac – Bačka Topola“, dodao je Vukoslavović Vukoslav, tehnički direktor „Voj-puta“.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Uhapšen zbog razbojništva

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, brzom i efikasnom akcijom, uhapsili su A. S. (1993) iz Subotice, neposredno nakon što je izvršio krivično delo razbojništvo.

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.