blank

Tokom vikenda radno vreme prodavnica i ugostiteljskih objekata do 20 časova

blank

Članovi Kriznog štaba upozoravaju na okupljanja za Novu godinu

Radno vreme maloprodajnih i ugostiteljskih objekata tokom predstojećeg vikenda biće do 20 sati, upravo je odlučeno na Kriznom štabu, saznaje Telegraf.rs.

Zdravstveni deo Kriznog štaba se nije složio sa merama za vikend, ali su naglasili da će biti protiv organizovanih proslava za doček Nove godine. Ugostiteljski objekti će i od ponedeljka raditi do 20 sati.

Krizni štab danas nije raspravljao o merama za Novu godinu i o tome će se verovatno odlučivati početkom sledeće nedelje.

Očekuje se da će nove mere biti saopštene na konferenciji za novinare u 15 časova.

Početkom nedelje najavljeno je da će na novoj sednici biti sagledani efekti potojećih mera. Podsetimo, na poslednjoj sednici Kriznog štaba doneta je odluka da se radno vreme svih lokala i radnji sa 17.00 produži na 20.00 sati. To popuštanje ove mere oročeno je do današnje sednice.

Članovi medicinskog dela Kriznog štaba tada su bili protiv popuštanja mera, ali je saslušana argumentacija i Privredne komore Srbije i Grada Beograda i na kraju je prihvaćen predlog o produženju radnog vremena.

Podsećamo da je juče, u cilju suzbijanja virusa korona počela vakcinacija korisnika domova za stara lica, i to starijih od 65 godina, kao i onih koji nisu preležali kovid.

Prvu je vakcinu protiv korone juče u deset sati primila je premijerka Srbije Ana Brnabić, a potom i dr Darija Kisić Tepavčević i dr Pregrad Kon.

Telegraf.rs

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Promenljivo oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 22 stepena Celzijusa. Kardiovaskularnim bolesnicima i osobama sa respiratornim

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.