blank

TSC danas protiv Radničkog u Kragujevcu

Fudbaleri TSC-a će danas od 14 časova, gostovati u Kragujevcu ekipi Radničkog 1923 u 24. kolu Superlige, uvereni da će uspeti da pruže dobru igru i da će upisati još jednu važnu pobedu u trci za plasman u Evropu.

blank
Foto: Fk tsc

Trener Žarko Lazetić je u najavi ovog meča istakao:

“Zabolela me je glava dok sam se spremao za ovu utakmicu, ali mi je bilo i veliko zadovoljstvo jer su izvanredna ekipa u kojoj moj kolega Joksa radi odličan posao. Poslednji dokaz za to je meč protiv Partizana na kojem su bili bolji i imali 86 odsto tačnih pasova. Dobro brane centralne pozicije koje bi i mi želeli da eksploatišemo, u njihovoj igri se jasno prepoznaje kvalitet i može puno da se vidi i nauči i mogu samo da čestitam kolegi na sjajnom poslu koji radi. Znamo da je pred nama ozbiljna utakmica, kvalitetan protivnik, po fazama igre možda i najorganizovaniji u ovom delu sezone i pripremamo se da na njihovu igru i organizaciju odgovorimo na najbolji mogući način”, rekao je Lazetić.

Josip Ćalušić, stameni defanzivac Topolčana, takođe je ocenio da Radnički ima jaku ekipu i da TSC očekuje težak zadatak:

“Ne čeka nas lagan meč, pogotovu jer na njihovom terenu gostujemo u momentu kada su puni poleta zbog osvojenog boda protiv Partizana. Naravno, svaka utakmica je teška, i u nastavku prvenstva će biti sve teže i teže, ali ipak sve zavisi od nas i treba da gledamo sebe, ako budemo pravi verujem da ni rezultat neće izostati”, zaključio je Ćalušić. 

Da podsetimo, TSC je u prvom delu sezone slavio protiv Radničkog na svom terenu rezultatom 2:0, a strelci su bili Ifet Đakovac i Miloš Cvetković.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Golubice preletele Adu

Fudbalerke ŽFK Spartak upisale su i četvrtu pobedu u plej ofu Superlige. Subotičanke su savladale Slogu iz Zemuna na gostovanju rezultatom 6:0 (3:0). Strelci: Filipović

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.