blank

TSC gosti Kruševljane

Fudbaleri TSC-a sutra od 17 časova na svom stadionu TSC Arena, dočekuju ekipu Napretka iz Kruševca, u odloženom 9. kolu Mozzart bet Superlige.

blank
Foto: FK TSC

Šef stručnog štaba Žarko Lazetić je pred meč sa Napretkom rekao da se ekipa pripremila kao i za svaki drugi, analizom protivnikove igre. Naglasio je da su igrači spremni i u dobrom momentu, kao i da žele polusezonu da završe pozitivnim rezultatom.

U osvrtu na protivnika, Lazetić je rekao:

“Tim koji u Lučanima pobedi Mladost, tako što vodi sve vreme i postigne gol u poslednjim minutima, će sigurno u Bačku Topolu doći puna samopouzdanja i elana. Imaju iskusnog trenera koji zna da pripremi utakmicu i ekipu. Ja lično imam loš učinak protiv njega, stalno nas „prevari“, pobedi ili igramo nerešeno. Moramo da budemo koncentrisani, pogotovu jer je ovo poslednja utakmica ovog dela sezone i da svi žele na pauzu da odu pozitivno raspoloženi“.

Lazetić je dodao da u ovom trenutku može da sumira samo kalendarsku godinu, koja je za TSC po svemu bila istorijska.

„Imaćemo vremena da analiziramo sve dosadašnje utakmice, ali zadovoljan sam. Spremili smo se za turbulentnu sezonu, bili opterećeni Evropom i pribojavali se da ćemo zbog toga zaostajati u trci za vrh tabele. Strepeo sam da ćemo morati da ga osvajamo tek u prolećnom delu. Ipak, uspeli smo da se pozicioniramo na izvanredno mesto na tabeli koje je svim ekipama cilj“.

TSC trenutno zauzima 3. mesto na tabeli sa 36 bodova, dok je Napredak na 13. poziciji sa 20 osvojenih bodova.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Pretežno sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 23 stepena Celzijusa. Relativno povolјne biometeorološke prilike pogodovaće svim

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.