blank

TSC ostao bez finala Kupa!

TSC i Crvena Zvezda juče su odigrali polufinalni meč kupa Srbije u kom su Beograđani slavili rezultatom 3:0 (1:0). Iako su Bačkotopolčani imali jedanaesterac pri rezultatu 0:0 nisu uspeli da pruže veći otpor prvaku Srbije.

blank
Foto: TSC

Strelci: Kanga 36.(P), Ivanić 56., Kangva 73. minut za Crvenu Zvezdu.

TSC: Ilić, Stojković, Cvetinović, Antonić, Stojić, Kuveljić, Krstić, Petrović, Jovanović, Vukić, Milosavljević. Igrali su još: Ratkov, Ilić L., Đakovac, Čalušić, Krpić.

Crvena Zvezda: Borjan, Vigo, Eraković, Dragović, Azarov, Kanga, Mijailović, Bukari, Ivanić, Katai, Pešić. Igrali su još: Kangva, Srnić, Mijatović, Nikolić, Rakonjac.

Iako u fudbalu rezultat nekada zna da zavara da je bilo lako, onda je ovaj meč pravi primer. TSC je ispustio veliku šansu da režira iznenađenje, ali mu nije dao Zvezdin kapiten i golman Milan Borjan. Odbranio je penal Stefanu Vukiću u 7. minutu, čime je pokrenuo svoj tim do pobede posle burnih 15 minuta.

Crvena Zvezda je oscilirala, ali je ipak pokazala kvalitet i kada se činilo da bi moglo da se vidi iznenađenje u Bačkoj Topoli.

Povela je Crvena Zvezda sa bele tačke preko Kange. U drugom poluvremenu u 56. minutu, Ivanić je povisio na 2:0 kada je bio precizan nakon prekida. Konačan rezultat postavio je Kangva u 73. minutu sa bele tačke.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Danas je Praznik rada

Međunarodni Dan radnika ili Praznik rada ima duboke korene u 130 godina tradicije radničkog pokreta i napora za poboljšanje uslova rada širom sveta. U znak

Detaljnije »
blank

Jak vetar

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 12 do 24 stepeni Celzijusa. Relativno nepovolјne biometeorološke prilike za većinu

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.