blank

TSC poražen u „kamenolomu”

Fudbaleri TSC doživeli su poraz od 3:0 (2:0) na gostovanju Bragi u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Stadion „Municipal” popularni „kamenolom”, očigledno je ulio strah fudbalerima TSC-a u prvih pola sata igre u kom su primili dva pogotka.

blank
Foto: FK TSC

Strelci: Bruma 17., Pici 19., Đalo 87. minut za Bragu.

Braga: Mateus, Gomez, Niakate, Fonte, Borha, Karvaljo, Musrati, Orta R.. Bruma, Ruiz, Pici. Igrali su još: Mendeš, Salazar, Banza, Orta A., Đalo.

TSC: Ilić, Cvetković, Đorđević, Stojić, Ćalušić, Petrović, Jovanović, Đakovac, Kuveljić, Rakonjac, Pantović. Igrali su još: Antonić, Stanić, Radin, Ćirković.

Očigledna je bila nervoza i opčinjenost atmosferom fudbalera TSC-a na startu meča. Braga je od starta nametnula svoj napadački stil igre i nije dozvolila Bačkotopolčanima da uspostave pas igru.

Portugalci su do prednosti stigli u 17. minutu kada je Bruma dobio loptu na levom krilu i solo prodorom izgradio sebi poziciju iz koje je matirao Ilića. Samo dva minuta nakon prvog gola Braga je poduplala prednost. Pici je iskoristio grešku odbrane TSC-a i izašao sam pred Ilića kojeg je rutinski savladao za 2:0. Nakon drugog gola Brage TSC se oslobodio pritiska i zaigrao bolje. U 25. minutu Pantović je propustio kolosalnu priliku da smanji prednost.

Na početku drugog poluvremena Žarko Lazetić je u igru ubacio Radina koji je uspeo da konsoliduje vezni red Bačkotoplčana. Zaigrao je TSC mnogo bolje i imao veći posed lopte, dok se Braga opredelila za oprezniju igru i traženje prilike kroz kontranapad. Kada su svi mislili da će se rezultat ostati nepromenjen, rezervista Antonić je pogrešio, Đalo ušao u šesnaesterac i pogodio za konačnih 3:0.

Revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Šampiona se igra u Bačkoj Topoli 15. avgusta.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Poslepodnevni pljuskovi

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 16 do 28 stepeni Celzijusa. Biometeorološke prilike će nepovolјno uticati na

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.