blank

TSC putuje u Novi Pazar

Fudbaleri TSC-a iz Bačke Topole sutra od 16 časova i 30 minuta gostuju ekipi Novog Pazara u okviru 28. kola Mozzart bet Superlige.

blank
Foto: FK TSC

Šef stručnog štaba Žarko Lazetić podsetio je da je ovonedeljni protivnik javno i jasno najavljivao svoje ambicije za Evropu.

“Obzirom na kvalitet igrača očigledno je da im nešto ne funkcioniše kada su rezultati u pitanju. Imaju samo jednu pobedu u osam utakmica što je potpuno neočekivano za takvu ekipu. Nama su uvek težak protivnik, verovatno i ostalim ekipama koje gostuju u Pazaru, jer su motivisani i svima jasno stavljaju do znanja da je teren njihov i da oni hoće da se pitaju. Moraćemo da nađemo način da odgovorimo na njihovu agresivnu igru”.Vezni igrač Petar Stanić se složio da je pred ekipom izazovno gostovanje.

“Igrati kod njih je uvek teško, bez obzira na mesto koje zauzimaju na tabeli i što su ostali bez trenera. Imaju individualni kvalitet i ponekad ekipno igraju loše, ali su pojedinci dobri. I prethodne polusezone smo bili favoriti, ali iznenadili su nas i odigrali smo 1:1, što nam je nauk da budemo obazriviji i da pokušamo da zaustavimo njihove individualce. U sutrašnju utakmicu ulazimo sa maksimalno budni i nadamo se da se u Topolu
vraćamo sa nova tri boda”, rekao je Stanić.

TSC se trenutno nalazi na 3. mestu tabele sa 56 osvojenih bodova, dok je Novi Pazar na 8. mestu sa 35 bodova.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.