blank

Radnički propustio zicer

Fudbaleri Radničkog iz Bajmoka odigrali su nerešeno, 1:1 (1:0) na svom terenu protiv ekipe Bajše. U meču 20. kola Vojvođanskog Severa Bajmočani su imali prednost i kazneni udarac, ali ni to nije bilo dovoljno jer je kazna stigla u finišu meča.

Radnički nastavio niz na domaćem terenu!

Strelci: Petrović 23. minut za Radnički, Nađ 81. minut za Bajšu.

Radnički: Lebović S., Marinković, Maravić, Lebović L., Kujundžić, Petrović, Babić, Ljubojčić, Vukelić, Stojanović, Miletić. Igrali su još: Milić, Šimić, Kolak, Tosnberger.

Bajša: Šmit, Rahić D., Varga, Krmar, Nađ, Itaj, Stevanović, Pavićević, Vučković, Marinković, Morović. Igrali su još: Rahić, Dugandžija.

Radnički je poveo u 23. minutu kada ja Maravić odlično prošao po levoj strani, nanizao nekoliko igrača i asistirao Petroviću koji je bio nemilosrdan za 1:0. U finišu prvog dela Bajmočani su imali priliku sa bele tačke da udvostruče prednost, ali je udarac Stojanovića zaustavio Šmit.

U drugom delu pokušavao je Radnički da sa još jednim golom reši pitanje pobednika, ali je kazna usledila u 81. minutu kada je Nađ umakao odbrani domaćih i matirao Lebovića za konačnih 1:1.

U narednom, 21. kolu izabranici Nenada Florina gostovaće u Subotici ekipi Bačke koja je u ovom kolu pretrpel poraz na gostovanju u Staparu.

Tabela:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.