blank

TSC savladao Novi Pazar i plasirao se u polufinale Kupa

Fudbaleri TSC-a pobedili su Novi Pazar rezultatom 4:0 (2:0) na svom terenu u okviru četvrtfinala kupa Srbije.

blank
Foto: FK TSC

Strelci: Vukić 18., 63., Ilić 35., 73. minut za TSC.

TSC: Filipović, Cvetković, Stojić, Cvetinović (Čolić), Petrović, Kuveljić, Milosavljević (Jovanović), Ilić, Đakovac (Radin), Mirčevski (Krstić), Vukić (Ratkov).

Novi Pazar: Slavković, Bogdanovski, Kudrić, Joksimović, Ergelaš, Radovac (Adespina), Momčilović, Nikčević, Mijić (Gavrić), Stanojlović (Đuričković), Majdevac (Bronja).

Fudbaleri TSC opravdao ulogu favorita i ubedljivo su savladao protivnika iz Novog Pazara pred solidno popunjenim tribinama u Bačkoj Topoli.

TSC je poveo u 18. minutu kada je Cvetković proigrao Vukića koji je napravio nekoliko driblinga i pogodio gornji levi ugao golmana Slavkovića. Na 2:0 čekalo se do 35. minuta kada je po levoj strani probilo Petrović koji je uputio povratnu loptu na koju je natrčao Ilić i pogodio mrežu gostiju.

U drugom poluvremenu Bačkotoplčani su nastavili sa dobrom igrom i u 63. minutu postigli i treći pogodak nakon centaršuta Cvetkovića, koji je sa desne strane pogodio Vukića. Konačan rezultat postavio je najbolji pojedinac na meču Ilić kada je centrirao sa leve strane u šesnaesterac gostiju i pogodio suprotni ugao golmana Novog Pazara.

Bačkotopolčani su se ovom pobedom plasirali u polufinale državnog kupa u koje su još plasirali Čukarički, Crvena Zvezda i Vojvodina.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.