blank

TSC sutra dočekuje Voždovac

Fudbaleri TSC-a sutra od 20 časova i 30 minuta, na TSC areni, dočekuju ekipu beogradskog Voždovca u 5. kolu plej-of Superlige. Bačkotoplčani tri kola pre kraja trke za Ligu šampiona nemaju pravo na kiks.

blank
Foto: TSC

Šef stručnog štaba Žarko Lazetić je naglasio da Voždovac iza sebe ima dobru sezonu, odličnog trenera i stručni štab, kao i izvanredne mlade igrače.

„Dobra su ekipa i to će biti odličan test za nas i sjajna utakmica, uostalom kao i svaka koju smo odigrali sa njima. Sigurno ćemo biti motivisani da pružimo dobru igru, a očekujem i dobru posetu na Areni. Sezona je pri kraju i svaki meč nosi veliko značenje i u očima navijača i svih nas i siguran sam da će ovaj pred nama biti zanimljiv“, rekao je Lazetić.

„Samopouzdanje se izgrađuje na treninzima i na utakmicama. Meč u Kragujevcu smo završili sa postignuta četiri gola, ali nismo odigrali sjajnu partiju, na onom terenu to i nije moguće. Ipak, igrali smo zrelo, postizali smo golove iz prekida, nismo imali puno šansi, ali dobro je što smo uspeli da ih iskoristimo. Pokazali smo da i posle poraza od Zvezde i Partizana nismo izgubili samopouzdanje, a to je nešto što generalno krasi ovu ekipu tokom cele sezone i potrudićemo se da tako i ostane do njenog kraja,“ dodao je šef stručnog štaba TSC – a.

„Ne osvrćemo se unazad, gledamo samo ispred sebe na predstojeći meč sa veoma kvalitetnom mladom ekipom. Mi smo u dobrom momentu, iako smo na kratko ostali bez Mirčevskog i na žalost bez Radina koji je doživeo težu povredu u Kragujevcu. To nam je svima teško palo i ovom prilikom mu želimo brz oporavak i čekamo da nam se što pre vrati na teren zdrav“, zaključio je Lazetić.

Odbrambeni igrač Dušan Cvetinović istakao je značaj utakmice sa Voždovcem, s obzirom da se radi o kvalitetnoj ekipi koja igra dobar fudbal.

„Voždovac je mlada ekipa koju vodi dobar trener i koja ima sistem igre koji joj je ove sezone doneo rezultate. Skoro smo igrali protiv njih i to je za nas bila izuzetno težak meč, a ne očekujem da će predstojeći biti lakši. Iako su mladi, imaju dobru i zrelu ekipu koja igra sa dosta strasti i energije i biće to sigurno zanimljiv duel za gledanje“, rekao je Cvetinović.

TSC trenutno zauzima 2. mesto na tabeli Superlige Srbije sa 68 bodova. Protivnik TSC-a u ovom kolu je Voždovac koji zauzima sedmo mesto na tabeli sa 45 osvojenih bodova.

Direktan prenos meča je obezbeđen na kanalu Arena Sport 1.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

TSC gostuje lideru

Fudbalski klub TSC iz Bačke Topole danas, 2. maja od 19 časova, gostuje u Beogradu Crvenoj Zvezdi u utakmici 3. kola plej-ofa Mozzartbet Superlige. Šef

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.