blank

U toku postavljanje dva privremena klizališta

blank

Subotičani će u zimskom periodu imati na raspologanju tri klizališne površine. Osim Gradskog klizališta, građani će moći da se oprobaju i na dve montažno-demontažne klizačke staze, od koje će jedna biti smeštena u naselju Prozivka. Kako je Javno preduzeće za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje Subotica navelo na svojoj „Fejsbuk” stranici, drugo klizalište će biti postavljeno u Novom Žedniku.

Deo opreme se kupuje, a deo opreme se najmi. Vrednost ukupne investicije je 14,4 miliona dinara.

Jedno klizalište će biti 400 metara kvadratnih, dužine 20 i širine 10 metara, a biće predviđeno za ukupno 120 osoba, dok je površina drugog klizališta 200 kvadratnih metara, predviđeno za 60 osoba.

blank

Javno preduzeće za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje Subotica objavilo je na svom „Fejsbuk” profilu da se u parku naselja Prozivka obavljaju radovi na postavljanju nivelacione podloge, nakon čega će biti postavljeno montažno-demontažno klizalište površine 200 kvadratnih metara.

Ovo preduzeće je početkom decembra donelo odluku o dodeli ugovora za javnu nabavku dobara u otvorenom postupku „Nabavka opreme za rekreaciju – klizališta“, firmi „Arctic“ iz Rijeke, iz Hrvatske.

Kao dodatnu opremu, rekreativci će moći da iznajmljuju klizaljke, a asortiman ponuđenih brojeva kretaće se u rasponu od broja 26 do broja 50.

Mališani će imati prilike da uz pomoć sprave za učenje klizanja u obliku polarnog medvedića savladaju svoje prve korake na ledu. Sprava ima dve ručke za prihvat, a polarni medvedić će imati sedište na kojem može sedeti i druga osoba.

Magločistač, Foto: Fejsbuk

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Malo i umereno oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 4 do 17 stepeni Celzijusa. Biometeorološka situacija povolјno će uticati na

Detaljnije »
blank

Lider dočekuje Žednik

Fudbaleri Lokomotive u nedelju 28. aprila dočekuju ekipu Žednika. Meč 18. kola Gradske lige igra se na pomoćnom terenu Gradskog stadiona od 17 časova. Pročitaj

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.