blank

Veliki uspeh članice Kik boks kluba “Top Fighter” (VIDEO)

YouTube video

Osamnaestogodišnja Milica Despotović prebila je svoju protivnicu Oziol Afra Ekrin I Tekdal Ulku Seval iz Turske i tako se na Evropskom prvenstvu okitila zlatnim odličjem!

Naime, članovi reprezentacije Srbije Milica Despotović i Nikola Ločnar, kik-bokseri subotičkog kluba “Top fighter” učestvovali su na prvenstvu Evrope u Turskoj, početkom septembra i od preko 1.500 takmičara iz 38 zemalja ostvarili odličan rezultat.

Naša reprezentacija nastupala je sa 26 takmičara u mlađim i starijim juniorima u ring disciplini, low kick i K1. U Srbiju su se vratili sa 7 zlatnih, 4 srebrne i 8 bronzanih medalja.

blank
Foto: Subotičke.rs

Šarmantna i lepa Milica veću tremu je imala od naše kamere, ali je zato upornošću i izuzetnim zalaganjem na treninzima uspela da doše do najsjajnijeg odličja u Evropi i tako ponosno pronese ime svoga kluba, ali i Srbije.

U disciplini K1, do 75 kilograma, od Nikole Lončara bolji je bio iskusni Poljak Milče Bogucki, od kog je izgubio na poene.

Trener KIk boks kluba “Top Fighter”, Alen Heralić, pomno prati članove svog kluba i petu godinu za redom ulaže sve svoje napore da se za subotički klub čuje i van granica, što je ovoga puta bila uspešna misija.

Trideset članova malog kik-boks kluba ostvaruje izuzetno velike rezultate, a po svemu sudeći, gledaćemo ih još, ali i radovati se domaćim i inostranim uspesima.

Jedan klub može da se nazove uspešnim ako iza sebe ima podmladak: Stefan i Aleksandar, dva ozbiljna fajtera, znaju šta im je činiti, ali već sad su postavili visoke ciljeve.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Uhapšen zbog razbojništva

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, brzom i efikasnom akcijom, uhapsili su A. S. (1993) iz Subotice, neposredno nakon što je izvršio krivično delo razbojništvo.

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.