blank

Veslači Palića na ergometrijadi u Zrenjaninu

Veslačka sezona u Srbji počela je takmičenjem na veslačkim ergometrima. U Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu, 4. marta, održano je Prvenstvo Srbije na veslačkim ergometrima 2023. 

blank
Foto: VK Palić

Veslački klub „Palić“ je sa ekipom od 22 sportista učestvovao i na ovom Prvenstvu.

Medalje su osvojili:

Zlatna medalja: kadetkinja Teodora Blagojević
Srebrna medalja: pionirka Laura Malatinski
Bronzana medalja: veteran Nenad Bogosavljev

Ostali sportisti nisu uspeli da se popnu na postolje za dodelu medalja, ali svojim zalaganjem su pokazali da su u predtakmičarskom pripremnom periodu vredno trenirali, i za svoj klub doneli poene, koji su VK Palić stavili na 7. mesto u ukupnom plasmanu.

Posebno ističemo da VK Palić ovu sezonu počinje sa rekordnim brojem registrovanih sportista veterana, što je siguran znak da sve veći broj ljudi bira veslanje za svoj rekreativni deo života.

Osim veterana, saradnja VK Palić sa Visokom školom strukovnih studija za obrazovanje vaspitača i trenera u Subotici pokazala se veoma uspešnom. Deset studenata ove visoke škole učestovalo je na ovoj ergometrijadi u disciplinama za studente, a Snežana Jakovljević je osvojila bronzanu medalju u kategoriji studentkinja.

blank
Foto: VK Palić

Sledeće takmičenje zakazano je za 1. april, 1. regata Kupa Srbije i Prvenstvo Beograda u veslanju, kada će veslači pokazati i svoje znanje i umeće na vodi.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Cene goriva u regionu

Šest vezanih neradnih dana tokom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika idealna su prilika za kraće putovanje, a mnogi građani Srbije kao vid prevoza za odlazak

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.