blank

Vojvođanski derbi sutra na TSC Areni

Fudbaleri TSC-a sutra od 15 časova na startu plej-ofa, dočekuju ekipu Novosadske Vojvodine, u drugoj vezanoj utakmici protiv istog protivnika koji je slavio prošlog vikenda u Novom Sadu.

blank
Foto: FK TSC

Šef stručnog štaba TSC Žarko Lazetić, kome će ovo biti 100. zvanična utakmica na čelu tima, istakao je da očekuje utakmicu sličnu prethodnoj, samo sa nešto izmenjenom postavom.

“Svaka utakmica je priča za sebe, a na ovoj će sigurno neki drugi igrači biti na terenu. Vojvodini se vraća Crnomarković, dok je naš Petrović dobio kartone. Pretpostavljam da ćemo i mi i protivnik imati sličan plan igre, ali sa novim taktičkim detaljima. Pokušavaćemo da se prilagodimo, nađemo im pukotine i dođemo do rešenja. Analizirajući prošlonedeljnu utakmicu i izvukli smo pouke. Igrači su i sami bili svesni gde su bili propusti, a šta je bilo dobro. U suštini, nemamo mnogo toga da popravljamo, ali napravili smo procenu koji momenti su prevagnuli na
stranu Vojvodine pa ćemo probati da budemo još bolji, jer očekujemo da i oni budu bolji”, rekao je Lazetić.

Trener TSC-a smatra da ekipa treba da ostane na sličnom nivou, sa dobrim visokim presingom, dobra sa loptom i progresivna.

Krilni igrač Bence Šoš smatra da je prethodna utakmica protiv Vojvodine bila neizvesna i uzbudljiva i da je šteta što su je izgubili.

“Tokom ove nedelje sam u očima saigrača video da su svesni težine utakmice koja nam sledi. Na njoj želimo da pokažemo zašto smo mi treći na tabeli, a ne oni. Svi ćemo pružiti 120 odsto svojih mogućnosti da kod kuće zadržimo sva tri boda”, rekao je Šoš.

TSC zauzima 3. mesto na tabeli sa 60 osvojenih bodova, dok je Vojvodina na 4. poziciji sa 50 bodova.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

TSC gostuje lideru

Fudbalski klub TSC iz Bačke Topole danas, 2. maja od 19 časova, gostuje u Beogradu Crvenoj Zvezdi u utakmici 3. kola plej-ofa Mozzartbet Superlige. Šef

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.