blank

XXVIII Internacionalni naučni skup na Ekonomskom fakultetu i Dan fakulteta

Ekonosmki fakultet danas je obeležio svoj dan ali i 63 godine postojanja.

blank
Ekonomski fakultet Subotica

Ova eminentna ustanova u sledeća dva dana biće organizator i domaćin 28. internacionalnom naučnom skupu “Strategijski menadžment i sistemi podrške odlučivanju u strategijskom menadžmentu SM 2023″. Skup ima za cilj promovisanje i razvoj visoko kvalitetnih istraživanja svih aspekata strategijskog menadžmenta, posebno sistema podrške odlučivanju u strategijskom menadžmentu. Skup predstavlja forum istraživača i osoba iz prakse u predmetnoj oblasti iz regiona, Evrope i celog sveta, za interakciju, saradnju i razvoj u oblasti strategijskog menadžmenta. Tema skupa je “Aktuelne geopolitičke turbulencije: Ekonomski izazovi i implikacije”.

Po rečima dekana prof. dr Nebojše Gvozdenovića, Ekonomski fakultet u Subotici i ove godine upisaće skoro 800 studenata na tri odelenja, a plan je da se renovira amfiteatar, pojedini spratovi ali i prošire kapaciteti u Novom Sadu. Svečanosti je prisustvovao i gradonačelnik Stevan Bakić koji je istakao važnost ove obrazovne ustanove i povezivanje sa industrijskom zonom.

Govoreći Više o smerovima na Ekonomskom fakultetu dekan je istakao veliki broj gostujućih predavača koji pričaju o aktuelnim dešavanjima na ekonomskom planu, kratkim programom studija Pokrajinskog sektetarijata za privredu i turizam za konsultante.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

TSC gostuje lideru

Fudbalski klub TSC iz Bačke Topole danas, 2. maja od 19 časova, gostuje u Beogradu Crvenoj Zvezdi u utakmici 3. kola plej-ofa Mozzartbet Superlige. Šef

Detaljnije »
blank

Moguća kiša

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 14 do 24 stepena Celzijusa. Blago smanjenje tegoba mogu osetiti hronični

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.