blank

Zaplenjena značajna količina stranih uređaja bez carinske dokumentacije

blank

Uprava carina je saopštila da je kontrolom magacinskog prostora jedne od kurirskih službi u Subotici 26. januara otkriveno i privremeno zadržano 50 tehničkih uređaja stranog porekla bez dokumentacije o plaćenim uvoznim dažbinama.

“Magacinski prostor kurirske službe odakle se roba dalje distribuira krajnjim kupcima bio je ispunjen najnovijim televizorima marke LG, monitorima za igre, ‘iks-boks’ džojsticima, grafičkim karticama, robotizovanim usisivačima, tabletima, ruterima, zvučnicima, laptopovima, kao i ručnim pametnim satovima marke ‘Huavej’.

Iako je bilo vidljivo da je zatečena roba inostranog porekla, o čemu svedoče i deklaracije stranih proizvođača, u magacinu nije zatečen bilo kakav dokaz o sprovedenim carinskim formalnostima i izmirenim dažbinama, što će biti predmet daljeg postupka”, navela je Uprava carina.

Foto: Uprava carina

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Malo i umereno oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 4 do 17 stepeni Celzijusa. Biometeorološka situacija povolјno će uticati na

Detaljnije »
blank

Lider dočekuje Žednik

Fudbaleri Lokomotive u nedelju 28. aprila dočekuju ekipu Žednika. Meč 18. kola Gradske lige igra se na pomoćnom terenu Gradskog stadiona od 17 časova. Pročitaj

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.