blank

Zaposlenima u „Mobilitiju” biće obezbeđene plate i zdravstveno osiguranje

blank

Gradska uprava upoznata je sa situacijom u kojoj se našao pružalac usluge ličnog pratioca i personalnog asistenta doo „Mobiliti” – održan je sastanak sa pružaocem usluge i pristupilo se rešavanju problema, navedeno je u odgovoru Sekretarijata za društvene delatnosti našoj redakciji.

„Interes grada Subotice je da kvalitet usluga ostane na dosadašnjem novou i da korisnici usluge budu zadovoljni. U skladu sa zakonskim mogućnostima, lokalna samouprava pronalazi način da, zbog osetljive kategorije naših sugrađana koji su obuhvaćeni ovom uslugom, omogući kvalitetno pružanje usluge ličnih pratilaca i personalnih asistenata u narednom periodu”, naveli su iz Sekretarijata za društvene delatnosti.

Kako je navedeno, isplate zarada zaposlenima na pružanju pomenutih usluga će se nastaviti, a time će biti regulisano i zdravstveno osiguranje zaposlenih.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Danas sunčano i toplo

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 27 stepena Celzijusa. Biometeorološke prilike mogu uticati relativno povolјno

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.