blank

Završena ovogodišnja Mini Maksi liga

Ovogodišnja Mini Maksi liga koja je bila u organizaciji Sportskog saveza grada Subotice završena je u subotu 4. marta. 

blank
Foto: Sportski savez Subotice

Poslednji dan u balonu Kutens odigrani su finalni turniri u generacijama 2013. i 2014. godišta. Pobednici u obe generacije predstavljaće grad na Regionalnom i Državnom prvenstvu. Po završetku finalnog dela sva deca koja su protekla tri meseca učestvovala u Ligi nagrađeni su zlatnim medaljama, a oni najbolji dobili su zaslužene pehare.

Medalje i pehare dodelili su Nataša Aleksić, član gradskog veća zadužena za sport i omladinu i Dejan Vuković, sekretar Sportskog saveza Subotice.

Trijumfovala je ekipa Su Teama koja je osvojila 7 bodova isto kao i drugoplasirani tim Spartaka, međutim zbog bolje gol razlike šampion u generaciji 2013. godišta je Su Team. Druga je ekipa Spartaka, a treća Arena SU. Fer plej pripao je Akademiji United. Ekipa Su Team predstavljaće Ligu Subotice na državnom Prvenstvu koje će se održati u Kragujevcu.

Na finalnom turniru za generaciju 2014. godišta ekipe su bile podeljene u dve grupe. Po završetku grupne faze prvaci obe grupe su igrali u finalu, dok su u borbi za treće mesto snage odmerile drugoplasirane ekipe. Trijumfovala je ekipa FK Arena SU koja je sa 2:0 u finalu pobedila ekipu Su Teama. Treća je bila ekipa Obilića pošto su nakon boljeg izvođenja penala bili bolji od Akademije United. Fer plej pehar dobila je ekipa Akademija United. FK Arena Su predstavljaće Ligu Subotice na regionalnom takmičenju.

Izvor: Sportski savez Subotice

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

TSC gostuje lideru

Fudbalski klub TSC iz Bačke Topole danas, 2. maja od 19 časova, gostuje u Beogradu Crvenoj Zvezdi u utakmici 3. kola plej-ofa Mozzartbet Superlige. Šef

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.