blank

ŽFK Spartak ponovo prvak Srbije!

Fudbalerke Spartaka odigrale su 1:1 (1:0) protiv Crvene Zvezde u poslednjem kolu plej-of Super lige za dame. Nakon velike borbe uspele su Subotičanke da osvoje bod koji im je bio dovoljan da ponovo osvoje titulu prvaka Srbije.

blank
Foto: ŽFK Spartak

Strelci: Ćirić 18. minut za Spartak, Krstić 75. minut za Crvenu Zvezdu.

Spartak: Kostić, Baka (Stupar), Vučković, Slović, Frajtović, Hansen, Filipović, Ilić, Pavlović, Stajer, Ćirić (Marković).

Crvena Zvezda: Eremić, N. Čavić, Šćepanović, Žarković, Kuezada (Malijar), Krstić, M. Čavić, Sremčević, Milović (Tenkov), Tošković (Krajšumović), Đorđević.

Derbi susret prvenstva u Subotici završen je bez pobednika. Meč je odlučivao o šampionu Srbije i golubicama je bod bio dovoljan za titulu.

Početak susreta protekao je u ispitivanju snaga, a u 10. minutu Ilić je pogodila stativu. Nedugo zatim Spartak je poveo. Dupli pas su odigrale Ćirić i Filipović, pa je Ćirić izgradila sebi poziciju iz koje je pogodila za 1:0.

U drugom poluvremenu Spartak je imao inicijativu i vrebao da postigne drugi pogodak, ali su gošće iskoristile jednu grešku odbrane Subotičanki i uspele da izjednače u 75. minutu kada je Krstić bila najspretnija u gužvi.

Meč je obeležila povreda Aline Bake koja je nakon jednog sudara sa protivničkom igračicom završila u bolnici, a golmanka Crvene Zvezde zaradila crveni karton.

Tabela:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Moguća kiša

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 14 do 24 stepena Celzijusa. Blago smanjenje tegoba mogu osetiti hronični

Detaljnije »
blank

Danas je Praznik rada

Međunarodni Dan radnika ili Praznik rada ima duboke korene u 130 godina tradicije radničkog pokreta i napora za poboljšanje uslova rada širom sveta. U znak

Detaljnije »
blank

Jak vetar

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 12 do 24 stepeni Celzijusa. Relativno nepovolјne biometeorološke prilike za većinu

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.