blank

Radnički „šesticom” ispratio Ratkovčane! (FOTO+VIDEO)

YouTube video

Radnički iz Bajmoka je pred mnogobrojnom publikom na Sportskom centru ugostio ekipu Radničkog iz Ratkova u okviru 28. kola Vojvođanske lige Sever i ubedljivo slavio rezultatom 6:2 (3:0).

Strelci: Vukelić 31., Milić 43., 65., Orčić 45., 54., Lebović L. 81. minut za Radnički Bajmok, Nedeljković 61., 73. minut za Radnički Ratkovo.

Radnički B.: Lebović Stefan, Zdravko Tosenberger Dario, Kolak Dragan, Kujundžić Bojan, Orčić Srđan, Stojanović Veljko, Lebović Luka, Miletić Strahinja, Milić Nenad, Vukelić Miloš. Igrali su još: Ljubojčić Miloš, Vojnić Hajduk Bojan, Petrović Mladen, Mitić Lazar, Tosenberger Filip.

Radnički R.: Vučetić Jovan, Glamočanin Aleksandar, Petković Nenad, Ćeran Mladen, Gugleta Milan, Đokić Vuk, Agbaba Miloš, Nedeljković Marko, Radaković Igor, Filipović Uroš, Dakić Uroš. Igrali su još: Pivarov David, Trifunović Aleksa,Kardinal Mihajlo.

blank
Foto: Subotičke.rs

Radnički se restartovao nakon poraza u Novom Žedniku. Mnogobrojna publika juče je uživala u dobroj igri i goleadi koja je viđena na Sportskom centru u Bajmoku.

Radnički je poveo preko Vukelića, da bi nedugo zatim Milić povisio na 2:0. Samo što se krenulo sa centra, Orčić je povisio na 3:0 kada mu je Milić asistirao. Već se tada videlo da će Ratkovčani doživeti debakl. Radnički je bio dominantan na svakom delu terena.

U nastavku Orčić ponovo pogađa, nakon što se dobro snašao u gužvi ispred gola gostiju. Gosti smanjuju na 4:1 u 61. minutu lepim golom Nedeljkovića iz slobodnog udarca. Milić povisuje na 5:1 u 65. minutu na asistenciju Orčića. Nedeljković pogađa i drugi put u 73. minutu nakon centaršuta Petkovića. Konačan rezultat postavio je Luka Lebović u 81. minutu kada je probio po levoj strani i snažnim udarcem matirao Vučetića.

Radnički iz Bajmoka u narednom kolu gostuje ekipi Krila Krajine u Bačkoj Palanci.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.