blank

ŽFK Spartak se plasirao u finale KUP-a!

Juče je u Kanjiži odigran polufinalni meč KUP-a Srbije za fudbalerke. TSC je ugostio ekipu Spartaka i doživeo ubedljiv poraz 8:1 (4:0). Fudbalerke Spartaka su se ovom pobedom plasirale u finale državnog kupa u kom će se za trofej boriti sa Crvenom Zvezdom.

blank
Foto: ŽFK Spartak

Strelci: Milica Šarić, 2. i 76. minut, Anastasija Ćirić, 7. i 29. minut, Sidni Stajer, 40. i 78. minut, Violeta Slović, 51. minut, Anđela Marković, 48. minu za Spartak, Jelena Vujadinović, 58. minut za TSC.

TSC: Anđela Vešić, Mina Kecman, Andrijana Jovanović, Dejana Magovčević, Željka Belovan, Katarina Siluši, L. Marjanović, Nađa Đurđevac, Milica Andrić, Natalija Drobnjak, Jelena Vujadinović. Igrale su još: Božana Božić, Milica Vešić, Izabela Kovač, Sanja Ivošević, Vanja Krivokapić.

Spartak: Milica Kostić, Isidora Vučković, Violeta Slović, Kejla Hansen, Anđela Frajtović, Tijana Filipović, Biljana Ilić, Sara Pavlović, Milica Šarić, Sidni Stajer, Anastasija Ćirić. Igrale su još: Viktorija Tihon, Anđela Marković, Aleksandra Gajić, Milica Gaković, Nađa Uvalin.

Pre početka utakmice predstavnici oba kluba, Bojan Arsić i Žolt Kazi, su uputili čestitke ekipama na ostvarenim sportskim rezultatima, a simbolične poklone su preuzele kapitenke: Katarina Siluši i Violeta Slović.

Iskusnija ekipa Spartaka veoma rano je stigla do gola prednost, već u drugom minutu. Nakon centaršuta Anđele Frajtović loptu je u mrežu poslala Milica Šarić. Nedugo zatim, u sedmom minutu, Anastasija Ćirić postiže gol na asistenciju Sare Pavlović. Lobovala je golmanku TSC-a, slično kao pre tri dana protiv Crvene Zvezde, ali ovoga puta lopta je završila u mreži. Do završetka poluvremena pala su još dva gola, a strelci su bili Anastasija Ćirić na asistenciju Sare Pavlović, i Sidni Stajer na asistenciju Milice Šarić.

Na početku drugog poluvremena, s obzirom na visoku prednost, Boris Arsić sa terena povlači iskusne igračice i ubacuje maksimalno moguć broj mladih igračica. Željne dokazivanja one se ne štede, pa je igra odmah dobila na dinamici.

Anđela Marković u 48. minutu postiže gol. Tri minuta kasnije, nakon prekršaja na liniji šesnaesterca, Violeta Slović iz slobodnog udarca postiže šesti gol. Visoka Jelena Vujadinović je u 58. minutu postigla gol glavom i smanjila prednost gostujuće ekipe. U 70. minutu igračica TSC-a Lena Marjanović, koja je ostavila izuzetno lep utisak svojom igrom, napravila je drugi prekršaj za žuti karton što je značilo da mora napustiti igru.

Dvadeset minuta sa igračicom više pomogli su da Spartak postigne još dva gola od kojih je u 76. minutu pripisan Milici Šarić, a u 78. minutu Sidni Stajer, na asistenciju Aleksandre Gajić.

Izvor: ŽFK Spartak

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

TSC gostuje lideru

Fudbalski klub TSC iz Bačke Topole danas, 2. maja od 19 časova, gostuje u Beogradu Crvenoj Zvezdi u utakmici 3. kola plej-ofa Mozzartbet Superlige. Šef

Detaljnije »
blank

Moguća kiša

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 14 do 24 stepena Celzijusa. Blago smanjenje tegoba mogu osetiti hronični

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.