blank

ŽRK Radnički od naredne sezone u Prvoj ligi (FOTO+VIDEO)

YouTube video

Rukometašice Radničkog iz Bajmoka već tri nedelje vredno treniraju i spremaju se za novu sezonu. Plasmanom iz prošle sezone Bajmočanke su obezbedile mestu u višem rangu i takmičiće se u Prvoj ligi.

Treninzi se odvijaju na Sportskom centru u Bajmoku gde će biti odrađen prvi deo priprema, dok će se završnica priprema odraditi u Sportskoj hali.

Predsednik kluba Duško Stipanović i trener Erika Heđi zadovoljni su kako teku pripreme i u narednom periodu očekuju da se kompletira igrački kadar. Okosnica tima iz prošle sezone je ostala na okupu, a činile su je igračice iz Bajmoka, dok se čeka još nekoliko bivših igračica da se priključe u trenažni proces.

blank
Foto: Subotičke.rs

Uprava kluba očekuje od nadležnih da se poprave uslovi u Sportskoj hali. Uprkos dobrim rezultatima izostala je podrška u vidu osnovnih uslova za odigravanje prvenstvenih mečeva.

Prvenstvo u Prvoj ligi počinje u poslednjoj nedelji septembra, dok će se u sklopu priprema, 9. septembra u Bajmoku održati Memorijalni turnir u znak sećanja na pokojnog potpredsednika kluba Patarčić Julija na kome su učeće za sada potvrdile ekipe iz Kikinde, Ade i Osijeka.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.