blank

Izmene u redu vožnje povodom “6. Subotičkog polumaratona”

U nedelju, 27. avgusta, povodom održavanja “6. Subotičkog polumaratona” i zatvaranja većeg broja ulica u centru grada, u doći će do promena u saobraćaju linija, pre svega gradskog saobraćaja u periodu od 8 do 12 časova i 30 minuta.

blank
Foto: Subotičke.rs

Linija 1a Kelebija opština – Novo naselje će od stajališta “Bolnica” saobraćati trasom linije 16 do Zagrebačke ulice kroz koju će proći do Preradovićeve odakle će saobraćati svojom uobičajenom trasom.

Prvi polazak sa Kelebije opštine koji će saobraćati izmenjenom trasom je 7 časova i 55 minuta, dok će sa Novog naselja polazak u 7 časova i 40 minuta biti prvi polazak koji ide izmenjenom trasom linije.

Linija 2 Srpski šor – KTC iz Srpskog šora će kroz ulicu Arsenija Čarnojevića saobraćati do ulice Petra Lekovića. Nakon ulice Petra Lekovića do KTC-a neće saobraćati linija 2.

Prvi polazak koji će saobraćati skraćenom trasom linije je polazak u 7 časova i 40 minuta sa Srpskog Šora.

Linija 3 Makova Sedmica – Bajski put će biti podeljena na dve linije. Jedna linija će saobraćati na relaciji Makova Sedmica – Radio Subotica, dok će druga linija saobraćati na relaciji Bajski put – Lifka (Trg žrtava fašizma). Vremena polazaka na navedenoj relaciji Bajski put – Lifka se nalaze u tabeli:

blank
Foto: Subotica-trans

Prvi polazak koji će sa Makove Sedmice saobraćati do stajališta “Radio Subotica” je u 7 časova i 45 minuta, dok je prvi polazak sa Bajskog puta do Lifke biti takođe u 7 časova i 45 minuta.

Linija 6 Mali Bajmok – Vikend naselje će saobraćati Bajnatskom ulicom do Beogradskog puta.
Beogradskim putem saobraća do Zagrebačke kojom će se kretati do Somborskog puta odakle nastavlja uobičajenom trasom linije 6 prema Malom Bajmoku.

Linija 16 Teslino naselje – Aleksandrovo će (gledano iz smera Aleksandrova) saobraćati uobičajenom trasom do stajališta “Bolnice” odakle će skrenuti desno u Bajnatsku ulicu, a nakon toga će se kretati Lošinjskom i Đorđa Natoševića do stajališta “Partizan” odakle će se vratiti na uobičajenu trasu linije 16.

Privremena autobuska stajališta će se postaviti u ulici Petra Lekovića, Arsenija Čarnojevića (u visini Hale
sportova) i kod katedrale Svete Terezije Aviljske (Trg žrtava fašizma).

Prvi polazak iz Teslinog naselja koji saobraća izmenjenom trasom je u 7 časova i 55 minuta, dok iz Aleksandrova u 7 časova i 30 minuta.

Autobusi na prigradskim linijama Čantavir, Žednik, Đurđin će saobraćati Bajnatskom ulicom do stajališta Bolnica odakle nastavljaju uobičajenim trasama. Autobusi za Bajmok, Tavankut i Kelebiju će od Bajnatske ulice saobraćati Baogradskim putem i Zagrebačkom ulicom. Stajališta “MEŠC”, “Patrija”, “Pošta II” kao i “Lifka” neće biti u upotrebi.

Autobusi za Bajmok, Tavankut će umesto stajališta “Lifka” stajati na stajališta “Sarvaš”. Autobus za Kelebiju će stajati na stajalištu “Preradovićeva”.

Po završetku manifestacije autobusi na gradskim i prigradskim linijama će se vratiti na uobičajene trase
svojih linija.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Pretežno sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 23 stepena Celzijusa. Relativno povolјne biometeorološke prilike pogodovaće svim

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.