blank

Nedeljni horoskop od 31. januara do 6. februara

blank

 

OVAN

 

blank

Tokom ove nedelje može da dođe do promene na poslu. Morate da završite započete poslove i da budete aktivniji. Nervoza je povećana. Razmislite o svojim odlukama i ne brzajte. U ljubavi bi trebalo da budete proaktivni i da se posvetite više partneru. Ako ste slobodni, ne odlažite neko upoznavanje zanimljive osobe. 

 

 

BIK

 

blank

Imate dosta ideja kako možete da poboljšate poslovanje. Nije vam lako da dođete do brzih rezultata i sve ide sporije nego što ste zamislili. Ipak, ne odustajte. Budite uporni i sve će da bude u redu. Što se ljubavi tiče, veoma ste strastveni i skloni flertu. Ne zapostavljajte partnera. Budite posvećeni njemu tokom cele nedelje.

 

 

BLIZANCI

 

blank

Potrudite se da date svoj maksimum na poslu. Usporeni ste. Niste baš pozitivni što se tiče novih saradnji. Morate sami prvo da rešite sve što možete, ne treba da se oslanjate previše na druge ljude. U ljubavi su mogući manji problemi i nesuglasice sa partnerom. Potrudite se da dođete do nekog novog poznanstva sa osobom koja nije iz vašeg društva. 

 

RAK

 

blank

Komunikativniji ste nego inače. Pokrenućete se i lakše ćete da dođete do rešenja i dogovora sa drugima. Imaćete probleme oko nekih detalja i malo ćete da se pomučite da dođete do dobrih rezultata, ali trud će se isplatiti. Razmislite kako da se uklopite sa partnerom. Ako ste slobodni, kontakti koje imate mogu da vam donesu neku zanimljivu osobu u život. Ne okrećite leđa ljubavi. 

 

 

LAV

 

blank

 

Veoma ste kreativni i pozitivni povodom planova koje imate duže vreme. Moguće su neke nove poslovne prilike za napredak. Iskoristite ih. Što se tiče ljubavi, nije vam lako da dođete do dogovora sa partnerom. Ako ste slobodni, otvoreni ste za neke nove ljubavne priče.

 

DEVICA

 

blank

 

Odlična je saradnja sa drugima. Naročito može da vam bude dobro na poslu ako radite sa osobama koje znate duže vreme. U ljubavi niste sigurni u osobu sa kojom ste. Razmislite šta vas to čini nesigurnim. Napravite kompromis sa voljenom osobom. Ako ste slobodni, ne dozvolite da nervoza utiče na vas nego se potrudite da se upoznajete sa novim osobama iako možda nećete ući u vezu ove nedelje.

 

VAGA

 

blank

 

Veoma ste osetljivi i nije vam lako da postignete sve na radnom mestu. Veoma ste proaktivni, naročito u drugoj polovini nedelje. Usredsredite se na na saradnju sa drugima ma koliko da vas oni zbunjuju. U ljubavi je sve idealno i odlično se slažete sa partnerom. Strasti su jake. Ako ste slobodni možete da upoznate neku zanimljivu osobu na putovanju.

 

 

ŠKORPIJA

 

blank

 

Moguć je kraći put. Izvesni su problemi na poslu. Ipak, napravite neki balans, ne idite u ekstremne situacije. Odlučite se kako ćete da se bolje organizujete da biste bili uspešni na poslu. Imate višak energije do srede, pa iskoristite taj period za razne aktivnosti. Slobodni, moguća je neka avantura. Zauzeti, ne vraćajte se na stare priče.

 

 

STRELAC

 

blank

 

Priliv novca je očekivan, bićete veoma zadovoljni. Neka ženska osoba može da bude od pomoći i posao vas ne brine. U ljubavi su mogući problemi u komunikaciji jer neko u vezi nije dovoljno otvoren. Ako ste slobodni, malo će sporije da ide komunikacija sa osobom koja vam se dopada.

 

JARAC

 

blank

 

Lako se dogovarate sa drugima. Fokusirajte se na rad. Nije vam lako da se usredsredite na nove stvari, već želite da se držite ustaljenog načina rada. Budite otvoreni za nove poslovne prilike. Ako ste u vezi, voljena osoba je dosta posvećena vama i veoma ste zadovoljni. Slobodni, neka stabilna osoba može da se pojavi u vašem životu.

 

VODOLIJA

 

blank

 

Potrudite se da dođete do dobrih rezultata na poslu. Ne ostavljajte ništa za neki drugi dan. Budite otvoreni za neku novu poslovnu priliku sa osobama koje znate odavno. Previše informacija vas opterećuje. Nije baš idealan odnos sa partnerom jer se vraćate na neke stare priče i opterećujete jedno drugo problemima. Ne radite to ako želite da opstanete. Budite otvoreni prema osobi koja vam se dopada duže vreme.

 

RIBE

 

blank

 

Spremni ste za neku novu saradnju. Neka muška osoba može da bude od pomoći. Imate dosta dobrih prilika i preko prijatelja ili interneta za rad. Nije vam lako da se uklopite sa voljenom osobom zbog vaših i njenih obaveza. Potrudite se da uradite najbolje što možete. Ako ste slobodni, osoba koja nije iz vašeg mesta ili zemlje mođe da vam se baš dopadne

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Astrologija

UBRZAVANJE VREMENA Da li nam se čini da je svet sve više na ivici prirodnih katastrofa i da je neka daleka budućnost skroz neizvesna šta

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.