U Subotici delimično oblačno, do 27 stepeni

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, danas će u Subotici biti delimično oblačno, uz najvišu dnevnu temperaturu do 27 stepeni. Najniža dnevna temperatura iznosiće 16 stepeni. U četvrtak nas očekuje pretežno sunčano vreme i temperatura do 28 stepeni Celzijusovih.

Biometeorološka situacija pogodovaće hroničnim bolesnicima, ali se dodatna pažnja ipak savetuje osobama sa srčanim tegobama. Glavobolja i nesanica su očekivane meteoropatske reakcije.

Na većinu hroničnih bolesnika biometeorološke prilike u četvrtak mogu imati relativno povoljan uticaj. Osobama sa varirajućim krvnim pritiskom i oboljenjima srca se savetuje izvesna opreznost. Meteoropatske reakcije su moguće u vidu zamaranja i glavobolje. Preporučuje se umerena fizička aktivnost.

Podelite vest sa prijateljima:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on vk
Share on telegram
Share on whatsapp

Povezane vesti

U ponedeljak do 36 stepeni

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, najviša dnevna temperatura u Subotici danas će iznositi 32, a u ponedeljak čak 36 Celzijusovoh stepeni. Najniža dnevna temperatura biće

Detaljnije »

U Subotici do 33 stepena

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda u Subotici i okolini najviša dnevna temperatura u nedelju iznosiće 33, dok se danas očekuje 31 Celzijusov stepen. Najniža dnevna

Detaljnije »