blank

Aktivnosti ZOO Vrta tokom Dana grada

Povodom proslave Dana grada Subotice, Zoološki vrt Palić svojim posetiocima nudi edukativan i kreativan program, u trajanju od petka, 1. septembra, a zaključno sa nedeljom, 3. septembra.

blank
Sa početkom u 10 časova i na svakih sat vremena do 18 časova, timaritelji će pokazati hranjenje životinja, među kojima su mrki medved, eland antilope, merkati, papagaji, de Brazza majmuni, kozice, afričke kornjače.

U paviljonu koji će biti postavljen kod učionice amfiteatar, od 9 časova i 30 minuta do 18 časova i 30 minuta, održaće se radionica pod nazivom “Pozdrav iz Zoo vrta”, gde će svako dete dobiti razglednicu i poštansku markicu.

U izboru je 6 različitih, zaštićenih životinja sa teritorije Republike Srbije, te će deca nakon što oboje razglednicu, na njenoj poleđini pročitati edukativni tekst i napisati poruku. Razglednice se mogu ubaciti u poštansko sanduče na izlasku iz Vrta, pa će za par dana stići na adresu navedenu na njoj. Radionica je besplatna.

Deca do 12 godina starosti imaju slobodan ulaz od petka do nedelje.

Radno vreme Zoološkog vrta je od 9 do 19 časova.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Golubice preletele Adu

Fudbalerke ŽFK Spartak upisale su i četvrtu pobedu u plej ofu Superlige. Subotičanke su savladale Slogu iz Zemuna na gostovanju rezultatom 6:0 (3:0). Strelci: Filipović

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.