blank

Apatinci nadigrali Radnički

Fudbaleri Radničkog iz Bajmoka gostovali su ekipi Mladosti u Apatinu u okviru 17. kola Vojvođanske lige Sever i pretrpeli prvi poraz u prolećnom delu rezultatom 2:0 (1:0).

Radnički i Mladost podelili plen!

Strelci: Majstorović 15., 51. minut za Mladost.

Mladost: Jeličić, Desnica, Jovović, Vejnović, Majstorović, Bačić, Đukić, Jovović, Rapaić, Štrbac, Rodić. Igrali su još: Vujin, Popović.

Radnički: Lebović S., Marinković, Miletić, Lebović L., Babić, Ljubojčić, Milić, Šimić, Vukelić, Kolak, Tosnberger. Igrali su još: Mitić, Petrović, Maravić, Stojanović, Orčić.

Poveli su Apatinci nakon udarca iz ugla kada je Majstorović odlično odreagovao na odbijenu loptu i smestio je u donji levi ugao gola Lebovića za 1:0.

Radnički je uglavnom dugim loptama pokušavao da dođe u završnu trećinu terena, ali je stamena odbrana Mladosti osujetila svaki pokušaj da se ugrozi gol Jeličića.

Konačan rezultat postavio je Majstorović u 51. minutu kada je odlično šutirao sa ivice šesnaesterca. Do kraja meča Apatinci su propustili šansu da uvećaju prednost kada je Đukić u 81. minutu bio neprecizan sa bele tačke.

Tabela:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.