blank

Spartak Office Shoes u finišu savladao Somborce

Košarkaši Spartak Office Shoes-a gostovali su u okviru 24. kola Admiral bet košarkaške lige ekipi Jokera u Somboru i ostvarili pobedu rezultatom 80:84 (22:13, 17:25, 26:22, 15:24).

blank
Foto: Spartak Office Shoes

Joker: Davis 25, Lugić 7, Kapetanović 11, Jungić 14, Brbaklić, Marković 1, Vukas 5, Krstanović 2, Stanojević 9, Simons 5, Milin 1.

Spartak Office Shoes: Cerovina 17, Cvetković, Stepanović 2, Kutlešić, Milisavljević 4, Radosavljević, Tejić 8, Medarević 10, Lazić 3, Gordić 16, Sokolović 6, Barna 18.

Subotičani su nstavili pobednički niz. Utakmicu protiv izuzetno motivisanih Somboraca obeležila je rovovska borba, a domaćini su u finišu prvog poluvremena imali i prednost od 8 poena.

Četa Vladimira Jovanovića uspela je u finišu meča da slomi otpor Somboraca pre svega sa raspoloženim Cerovinom i Barnom i tako ostvari 19. ovosezonsku pobedu.

Treneri Željko Lukajić i Vladimir Jovanović su se na kraju meča složili da je odigrana kvalitetna utakmica, a strateg Spartaka je dodao da je presudila dobra odbrana njegove ekipe kao i šut za tri poena u finišu meča.

Već u četvrtak 14. marta Spartak Office Shoes će ugostiti ekipu Slobode iz Užica u okviru 25. kola Admiral bet košarkaške lige.

Tabela:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Pretežno sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 23 stepena Celzijusa. Relativno povolјne biometeorološke prilike pogodovaće svim

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.