blank

Atletičari Spartaka na krosu u Zrenjaninu

Proteklog vikenda u Zrenjaninu je održano Prvenstvo Vojvodine u krosu za sve kategorije, kao i kros atletskog kluba „Proleter” za atletske škole. AKŽ „Spartak” imao je svoje predstavnike na ovom veoma masovnom takmičenju i ostvario zapažene rezultate.

blank
Foto: Pixabuy

Najbolje rezultate na Prvenstvu Vojvodine postigli su Elena Puškar koja je u konkurenciji starijih pionirki na stazi dugoj 1500m zauzela 2. mesto, dok je u istoj trci njena klupska drugarica Dajana Bašić Palković zauzela 5. mesto.

Ferenc Ševenj osvojio je treće mesto u trci mlađih pionira na 1500m. Mark Barna je u na 2000m u konkurenciji starijih pionira zauzeo peto mesto.

U trkama atletskih škola sa teritorije Vojvodine na deonici od 350m u kategoriji takmičara rođenih 2012. godine nastupili su Mikloš Galfi, Aleksandar Skajovski i Lana Stantić.

U kategoriji dece rođene 2013. godine, Bogdan Inđić i Nastja Stojanović, dok je u kategoriji do 2014 godine nastupila Sara Đurić.

U kategoriji do 2015. godine nastupili su Jovan Rađenović, Vidak Hrnjak, Konstantin Miljković, Ema Perčić i Emili Marković.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Danas sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 26 stepena Celzijusa. Usled očekivane biometeorološke situacije izvesna opreznost

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.