blank

Bačka golom Vrane savladala Mladost (VIDEO)

YouTube video

Fudbaleri Bačke ugostili su juče “kraj Somborske kapije” ekipu Mladosti iz Turije u meču 19. kola Vojvođanske lige Sever i ostvarili trijumf rezultatom 1:0 (0:0). 

Strelac: Vrana 66. minut.

Bačka: Sabo, Ivković, Bursać, Radmanović, Mezei, Milijašević, Arežina, Glišović, Vrana, Nenadović, Matijašević. Igrali su još: Temunović, Kujundžić, Malenčić, F. Bašić Palković, Šijačić.

Mladost: Barkoci, Jojkić, Šijačić, Petrović, O. Radović, Ćulibrk, Vinović, Grgić, S. Gašić, N. Radović, S. Gašić. Igrali su još: Grabež, Sel, Ostojić.

blank
Foto: Subotičke.rs

Subotičani su vezali drugu uzastopnu pobedu u prolećnom delu nakon što su prošli vikend savladali Preporod u lokalnom derbiju.

U prvom delu nije bilo mnogo uzbuđenja za razliku od nastavka gde je Bačka dominirala i stvarala prilike. Gol odluke pao je u 66. minutu. Arežina je probio po desnoj strani i u šesnaestercu uposlio Vranu koji nije mnogo oklevao i odličnim udarcem savladao nemoćnog čuvara mreže gostiju.

Mogla je Bačka u finišu da overi pobedu sa još jednom golom, ali su napadači promašivali iz izglednih situacija.

blank
Foto: Subotičke.rs

Nakon meča svoje viđenje i utiske izneli su golman Bačke Igor Sabo i šef stručnog štaba Aleksandar Kopunović koji nije krio zadovoljstvo.

U narednom kolu Vojvođanskog Severa Bačka putuje u Stapar gde će snage odmeriti sa ekipom Hajduka, ali Subotičane najpre u sredu očekuje finalni meč Područnog Kupa gde će se za pehar boriti sa ekipom Tise iz Adorjana.

Tabela:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Cene goriva u regionu

Šest vezanih neradnih dana tokom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika idealna su prilika za kraće putovanje, a mnogi građani Srbije kao vid prevoza za odlazak

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.