blank

Anamarija – subotički “MasterChef”!

Subotičanki Anamariji Babičković izmakla je titula “MasterChefa” za samo jedan bod!

blank
Foto: anamarija_babickovic/instagram

Tokom cele finalne epizode i Tanja i Anamaria su briljirale svojim kulinarskim veštinama i zbog toga su zaslužile mnogo pohvala od sudija. Borba je tokom cele večeri bila “tesna”.

Budući da su finalistkinje morale da pripreme predjelo, glavno jelo i dezert, za svaki specijalitet dobile su određeni broj glasova. Zbir svih glasova samo jednu odveo je do laskave titule prvog srpskog MasterChefa!

U poslednoj fazi glasanja, sudije su dale svoje poslednje glasove za dezerte i samo jedan glas je prevagnuo u Tanjinu korist! Dok je Anamaria tokom 28. epizode osvojila 84 glasa sudija, Tanja je odnela pobedu sa 85 glasova!

Portal Subotičke.rs čestita Anamariji na ostvarenom uspehu. Anamarija je naš pobednik!

Izvor: B92.net

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

41 responses to “Anamarija – subotički “MasterChef”!”

  1. Tačno, Anamarija je naš pobednik. Subotica je podržavala i navijala za našu Anamariju. Doživela je nepravdu i nameštaljku.

  2. Anamarija je pobednica svih nas koji smo pratili ovaj serijal. Tanjina pobeda je namestena.

  3. Čestitam Anamarija, ti si pobjednik, a svako treba da si stidi svog postupka. Najbolja si

  4. Već u prvim epizodama videlo se da jedan član žirija gleda kroz prste Tanji.Strasno koliko smo nisko pali da mora sve da se namešta.

  5. Teška nepravda!
    Anamarija svaka čast glavu gore i samo napred dosvojih snova od 💗

  6. Teška nepravda!
    Anamarija svaka čast glavu gore i samo napred do svojih snova od 💗

  7. Teška nepravda,Branko je ispao bas….da ne kažem nešto ružno!
    Anamarija glavu gore i do svojih snova sa uzdignutom glavom

  8. Ovo je bilo jako nepravedno od strane Branka,Anamaria je pobednik,toliko sam besna da neću više gledati ovu TV prvu!!!Anamaria želim ti svu sreću ovoga sveta,kao što bih poželela i svojoj deci!Samo nastavi, valjda neće biti Branka više!!!

  9. Tačno. Sve je namestaljka od onog Duska nazovi kuvara koji može samo da ljusti krompir

  10. Za mene je Ana Marija pobednik.
    Tanja zna znanje i iskusna je ,alu ovde je Ana Marija bila ubedljivo najbolja sa samo 26 god.
    Dok Tanja duže kuva.Ako je namešteno, greh na njihovu dušu.
    Svuda je tako i po kvizovi,zvezdama granda,samo para vrti gde burgija neće. Zar nije Vladimir Krnac izbačen iz kviza a znao je pitanje i šta pitanja je znao.
    Kviz Najslabija karika i šta dalje pričati, tako i Tanja namešteno da ona pobedi.Sramota.

  11. Namestaljka, Anamarija Vrbas je navijao za tebe. Branka treba da je sramota za onu sedmicu. Ti si nas pobednik. Od pocetka se videlo da vole Tanju i da ce ona pobediti. Svaka cast glavu gore i samo napred.

  12. Anamarija bila si bolja od Tanje navijali smo za tebe ti si pobednica sve je namesteno bruka za Branka

  13. Devojka je pobednik.Branka treba da grize savest.Pa zar se njegove kolege ne razuneju u kuvanje kada je najuspesniji od njih dao 10 a drugi 9.
    Branko znog tebe.necu vise nikad gledati ovaj sou a ni.sa prijateljima dolaziti u.Klub knjizevnika.Srecno.AnaMarija.

  14. Nikad vise necu pogledati ovaj glupi sou zna se ko je pobednik onaj Branko on kuvar kurac moj a onaj debeli najeo se kolaca smesi se a ovamo 9 svinja debela

  15. Bravo Anamarija, sjajna si bila🌟 Toliko malo godinica,a takva veština u kuvanju! RESPECT! A sudije treba da je sramota, posebno Branka…Taj isti Branko onakav desert kao Anamarija ne bi napravio pod pritiskom ni za 5 dana. Tipična nameštaljka, nažalost!

  16. Bravo za Anamariju.Onaj krelac od Branka je pokazao kakvo je djubre.Tanja treba da se pokrije usima.

  17. Sramota da se i takmicenje Masterchefa namesta.Apsolutni podenik je Anamarija.Tanji svaka cast pokazala je izvsnredno kuvanje ali pobednica ja Anamarija.Samo napred i sledi svoje snove.

  18. Čista nameštanja sramota za BrankA 7 idiotizam Ana Marija nepravedno izgubila za 1 bod

  19. Bravo za Anamariju, ja sam jedna baka koja je sve vreme navijala za made, jer na mladima svet ostaje. I Tanja je mlada ali ovo sto su pokazale u finalu (mislim da bi se slozila i Tanja samnom) da je ocito Anamarija mnogo, mnogo bolje odradila i predjelo, glavno jelo a pogotovo dezert. Branko….

  20. Trebali su javno, za stolom sudija da daju ocene. Ovako je ispalo da su namestili da Tanja pobedi. Svaka čast Tanji ali Anamarija je bolja.

  21. Bruka za ziri! Branko se vadi da smo mi ” samo gledali” jela a on ih je i “probao”…Ma, nemoj, pa sto nisi dao neku primedbu zbog te 7, nego si rekao: Vau!? Isto vazi i za debelog, ko fol omazo tanjir, reklo bi se za 10+ a onda 9. Mars! Tanja samo recituje neke sastojke, uz obavezno kozje mleko i u predjelu i u glavnom jelu i u desertu, fuj! Da ne duzim, ni suprug ni js vise necemo gledati Master sefa!!!

  22. Anamarija je master sef,mlada perspektivna vredna.Cestitam joj.Pobeda je videlo namestena .Za desert Anamarije rekao odlican pa iskaljulisali da ce pobediti i mizerno dao 7
    .Sve vreme su navijali za Tanju redovno sam gledala.Snatram da sudije treba da budu oni koji ne učestvuju u kuvanju.Bravo Anamarija ti si pravi pobednik!❤️

  23. Veliki sef ove drzave prica da treba dati sansu mladima a ovi sefovi kao da su njegovi ucenici sram ih bilo samo napred u beli svet srecna je porodica i prijatelji sto te imaju

  24. Anamarija ti si pobednik ,a Tanja treba da se stidi što ti je uzela titulu koja je tebi trebalo da pripadne .Još jednom BRAVO ANAMARIJA

  25. Bravo za obe takmicarke .Sudije su uvek krive za navijace, to je tako. Niko od nas nije probao jela, tako da nam jedino ostaje da verujemo u misljenje sudija.

  26. Anamarija je pobednica i u nasoj porodici. Suprug, nasih petoro dece i ja smo navijali za nju. Pobedu je zasluzila. Najbolja je! Pozdrav za njenu porodicu i nju iz Smedereva.

  27. I ja se slazem da je Ana Marija trebala da pobedi,čak sam i plakala sto nije ona pobedila,Ana Marija ti si moj favorit i u mojim očima ti si pobednik!

  28. ja stvarno ne znam sta reci. Anamarija svaka ti cast koliko si pribrana i fina. Kod mene bi to bilo po kratkom postupku!

  29. Svi iz moje okoline su navijali za Anamariju i ona je naš pobednik!
    Od samog početka nam je Tanja bila odbojna i nije zaslužila pobedu!
    Klasična namestaljka od s….. Branka!
    Anamarija je naš pobednik!
    Pozdrav iz Krusevca

  30. Čista namestaljka.Anamarija je pobednik..Pitala bih samo gospodu da li oni sluze glavno jelo kao Tanjino..??Uzas..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Pretežno sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 23 stepena Celzijusa. Relativno povolјne biometeorološke prilike pogodovaće svim

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.