blank

Bačka povela, pa ostala bez bodova u Prigrevici

Fudbaleri Bačke gostovali su u okviru 26. kola Vojvođanske lige Sever lideru, ekipi Bratstva iz Prigrevice. Poveli su Subotičani, ali su Prigrevčani nakon toga pokazali da su sa pravom ekipa za viši rang.

blank
Foto: Subotičke.rs

Strelci: Vlajić 33., 64. Šveljo 51., Makar 75. minut za Bratstvo, Mezei 17. minut za Bačku.

Bratstvo: Pehilj, Balinović, Tasić, Vemić, Štrbac, Gluvić, Vukadinović, Japundžić, Stojaković, Vlajić, Šveljo. Igrali su još: Rodić, Desnica, Makar, Popović.

Bačka: Jakovčević, Malenčić, Delić, Vrana, Mezei, Pantelić, Šijačić, Kilibarda, Glišović, Milijašević, Nenadović. Igrali su još: Temunović, Milošević.

Bačka je nastavila lošu seriju i vezala treći uzastopni poraz u tekućem prvenstvu. Lider prvenstva, Bratstvo, pokazalo je da ima ekipu koja može da odgovori i u Srpskoligaškom fudbalu.

Bačka je povela u 17. minutu kada je Mezei lobovao Pehilja koji nije najbolje odreagovao. Bratstvo je izjednačilo u 33. minutu preko Vlajića kome je lopta nakon šuta od stative završila u mreži Jakovčevića. Nakon izjednačenja domaćini su silovito krenuli prema golu Bačke, ali se na odmor otišlo sa 1:1.

Bratstvo ekpresno stiže do prednosti u 51. minutu. Vemić je srušen u šesnaestercu Bačke i domaćini su dobili jedanaesterac. Šveljo je rutinski pogodio nebranjeni deo za 2:1. Vlajić je zatim postigao i drugi pogodak u 64. minutu kada je efektno pogodio sa oko 18 metara. Konačan rezultat postavio je Makar u 75. minutu nakon centaršuta iz kornera.

Bačka u narednom kolu kraj Somborske kapije dočekuje drugoplasirani Vrbas.

Tabela:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

TSC gostuje lideru

Fudbalski klub TSC iz Bačke Topole danas, 2. maja od 19 časova, gostuje u Beogradu Crvenoj Zvezdi u utakmici 3. kola plej-ofa Mozzartbet Superlige. Šef

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.