blank

“Blickrig” Spartaka za bod na Banovom brdu

Fudbaleri Spartaka odigrali su 2:2 (1:0) na gostovanju Čukaričkom u okviru 25. kola Mozzart bet Superlige. Četa Nenada Lalatovića imala je dva gola zaostatka, ali je u finišu uspela da dođe do vrednog boda.

blank
Foto: FK Spartak

Strelci: Adžić 29., 51. minut za Čukarički, Martinović 55., Ubiparip 82. minut za Spartak.

Čukarički: Filipović, Stanković, Vranješ, Jovanović, Tošić, Sisoko, Milojević, Ivanović, Miladinović, Adžić, Pavkov. Igrali su još: Cvetković, Kovač, Ergelaš, Nikčević.

Spartak: Vulić, Mijailović, Bogićević, Martinović, Prijović, Lukić, Đurasović, Mijić, Rošević, Kerkez, Mudrinski. Igrali su još: Babić, Todoroski, Stanojev, Tomović, Ubiparip.

Meč na Banovom brdu obeležila su dva pogotka Čukaričkog direktno iz kornera. Adžić je najpre u 29. minutu doveo svoj tim u vođstvo, da bi u 51. minutu postigao još jedan pogodak iz kornera što se retko viđa na fudbalskim terenima.

Spartak je smanjio na 2:1 golom Martinovića koji je odlično odreagovao nakon gužve u kaznenom prostoru domaćih, da bi u 82. minutu rezervista Ubiparip postigao pogodak za 2:2 nakon što je Todoroski odlično ubacio loptu u peterac Čukaričkog.

U narednom kolu Subotičani na svom terenu dočekuju TSC u malom vojvođanskom derbiju.

Tabela:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.