blank

Bojić i Milisavljević produžili ugovore, klub pojačalo šest novajlija

Muški košarkaški klub Spartak Office Shoes objavio je da su ugovor sa klubom produžili Miloš Milisavljević i Andrija Bojić, dok je šest novajlija pojačalo redove plavo-belih.

blank
Foto: MKK Spartak Office Shoes

Među njima su:

Slaven Čupković (1988. godište, 207 cm), krilni centar. Reč je o iskusnom košarkašu koji je igrao za Slogu iz Kraljeva, Mašinac, Napredak. U inostranstvu je branio boje grčkih klubova Aris i Panionios.

Pavle Stepanović (2002. godište, 207 cm), krilni centar. Mlad i perspektivan igrač koji je prethodne godine nastupao za Pirot, dok je ranije igrao za Metalac.

Dušan Radosavljević (2001. godište, 201 cm), bek krilo. Radosavljević je igrao za Mladost iz Zemuna, Dinamik, Metalac i mlađe kategorije Crvene Zvezde. U prethodnoj sezoni je imao prosek od 12,5 poena, 3 asistencije i 9 skokova po utakmici.

Aleksa Ilić (2000. godište, 208 cm), krilni centar. Ilić je poslednje tri sezone nastupao za Slobodu Užice i bio najbolji igrač ekipe.

Dušan Kutlešić (1994. godište, 199 cm), bek. Karijeru je počeo u dresu Slobode iz Užica, potom je nastupao za OKK Beograd, Metalac, FMP, Vršac, Borac iz Čačka, Dinamik, Steaua (Rumunija), dok je sa Zlatiborom osvojio KLS i ABA2 ligu, te bio MVP finalnog turnira.

Marko Tejić (1995. godište, 209 cm), centar. Reč je o iskusnom igraču koji je nastupao za više klubova u zemlji i inostranstvu. Bio je igrač Crvene Zvezde, FMP-a, Mege, grčke Trikale, poljskog Košalina, litvanskog velikana Ritasa, dok je prošče sezone igrao za Zlatibor iz Čajetine.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Uhapšen zbog razbojništva

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, brzom i efikasnom akcijom, uhapsili su A. S. (1993) iz Subotice, neposredno nakon što je izvršio krivično delo razbojništvo.

Detaljnije »
blank

Pretežno sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 12 do 25 stepeni Celzijusa. Većina hronično obolelih osoba može očekivati

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.