blank

Crvena Zvezda slavila u Bačkoj Topoli

Fudbaleri Tsc-a i Crvene Zvezde sastali su se u okviru 25.kola Mozzart bet Super lige na Tsc Areni u Bačkoj Topoli. U veoma kvalitetnom meču Crvena Zvezda je savladala Tsc rezultatom 2:1 (1:0).

blank
Foto: Sportal Blic

Strelci: Pešić u 20. min. i 46. min. za Crvenu Zvezdu a Ratkov u 70. min. za Tsc.

Tsc: Ilić, Cvetković, Radin, Ćalušić, Ilić,Stojić, Stojković, Ratkov, Đakovac, Milosavljević, Petrović. Igrali su još: Mirčevski, Vukić, Kuveljić, Seke.

Crvena Zvezda: Borjan, Dragović, Leković, Kanga, Rodić, Mitrović, Vigo, Bukari, Kangva, Pešić, Mijailović. Igrali su još: Nikoli, Azarov, Katai.

Sjajna fudbalska predstava na TSC Areni u Bačkoj Topoli pred oko 3500 gledalaca. Meč je nakon 3 minuta prekinuo sudija Milanović zbog problema sa strujom na stadionu i poslao igrače u svlačionicu. Pola časa nakon što su se stekli uslovi utakmica se ipak nastavila.

Crvena Zvezda je povela u 20. minutu kada je Pešić pobegao Stojkoviću, izašao sam ispred Ilića i rutinski postigao pogodak.
Nakon pogotka gostiju Bačkotopolčani su zaigrali mnogo bolje i imali nekoliko izglednih prilika. Najpre je kolosalnu šansu imao Milosavljević, nedugo zatim Ilić je šutirao tik iznad prečke. Pretio je zatim TSC preko Ratkova i Stojića.

Najveću priliku za izjednačenje u prvom poluvremenu imao je Stojković kada je posle jedne izbijene lopte Borjana šutirao na prazan gol, a Leković je uspeo da izbije loptu koja je išla u gol. Crvena Zvezda je povisila na 2:0 na samom početku drugog poluvremena, kada je Pešić postigao pogodak na asistenciju Kangve.

Kada se činilo da će Crvena Zvezda lako savladati TSC na scenu stupa Ratkov, koji beži odbrani gostiju i postiže efektan pogodak pod prečku za 1:2. Pešić je mogao da reši pitanje pobednika u 90. minutu kada dobro šutira iskosa sa leve strane ali Ilić odlično brani. Katai je takođe imao veliku šansu u 93. minutu kada je sa 5 metara šutirao preko gola.

Tabela Mozzart bet Super lige:

blank
Foto: Srbijasport

 

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Danas je Praznik rada

Međunarodni Dan radnika ili Praznik rada ima duboke korene u 130 godina tradicije radničkog pokreta i napora za poboljšanje uslova rada širom sveta. U znak

Detaljnije »
blank

Jak vetar

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 12 do 24 stepeni Celzijusa. Relativno nepovolјne biometeorološke prilike za većinu

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.