blank

Ćurčić i Samardžić o aktuelnom stanju subotičke privrede

blank

Potpredsednik Pokrajinske vlade i predsednik Saveta za koordinaciju i praćenje ekonomskih aktivnosti na teritoriji Autonomne pokrajine Vojvodine Branko Ćurčić bio je danas u radnoj poseti Subotici, gde se sastao sa članom Gradskog veća zaduženim za oblast privrede Srđanom Samardžićem.

Kako je Ćurčić naveo nakon sastanka, Samardžić ga je informisao o aktuelnim privrednim pitanjima u Subotici, te je naveo da će ti podaci biti deo dokumenta koji će biti korišćen za izradu masterplana na celoj teritoriji Vojvodine.

blank

– To su teme koje obrađuje Savet za koordinaciju i praćenje privrednih aktivnosti na teritoriji Autonomne pokrajine Vojvodine, a tiču se industrijskih zona, biznis inkubatora, socijalnog i ženskog preduzetništva – poručio je Ćurčić.

Samardžić je rekao da je danas održan prvi deo planirane posete, te da su razmenili dosta informacija u vezi sa aktuelnim stanjem u privredi i ekonomskim kretanjima u gradu i u regionu.

blank

– Ono što nismo mogli izbeći jeste i odgovor na izazov koji nas u prethodnih petnaest meseci sve kao društvo dotiče. Cilj lokalne subotičke samouprave jeste da održimo taj nivo zaštite zdravlja naših Subotičana, ali i vitalnost subotičke privrede, da održimo nivo investicione klime i privrednog ambijenta za otvaranje novih radnih mesta – zaključio je Samardžić.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.