blank

Pao „Instagram”: Brojnim korisnicima aplikacija ne radi, evo kako da povratite svoj nalog

blank

Ukoliko imate problema sa otvaranjem „Instagrama” i pristupanjem svom nalogu, niste jedini, jer brojni korisnici širom sveta prijavljuju probleme i pitaju se kako da povrate svoj nalog.

„Instagram” je prestao da radi, mnogi ljudi ne mogu da se loguju i dobili su poruku kako su im nalozi suspendovani, ail to nije zbog toga što su oni prekršili neka pravila, nego je u pitanju tehnički problem, ili se bar tako čini.

Ono što je zbunilo mnoge korisnike je to što u poruci piše da su prekršili pravila ove mreže i što više neće moći da je koriste. To su potvrdili i mnogi tvorci sadržaja na srpskom delu „Instagrama”, koji su primetili drastičan pad pratilaca u poslednjih par sati.

„Instagram” za sada nije objavio ništa javno povodom ovog pada i zaključavanja naloga, tako da se ne zna da li je u pitanju tehnička greška koja se može ispraviti ili su ovi nalozi izgubljeni. Ukoliko se ovo desilo i vama i pitate se kako da povratite nalog, kontaktirajte Instagramov kontakt centar preko ovog linka.

Ovo je samo poslednji u nizu tehničkih problema u okviru kompanije „Meta” u poslednje vreme, jer su korisnici aplikacije „WhatsApp” imali puno problema prošle nedelje.

Danas, Foto: Piksabej

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

One response to “Pao „Instagram”: Brojnim korisnicima aplikacija ne radi, evo kako da povratite svoj nalog”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Danas sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 26 stepena Celzijusa. Usled očekivane biometeorološke situacije izvesna opreznost

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.