blank

Raspisan konkurs za nagradu “Subotičanin godine”

blank

Redakcija portala Subotičke.rs raspisala je danas konkurs za nagradu “Subotičanin godine”, pozvavši pojedince, udruženja, sportske klubove, preduzeća, ustanove i institucije da do 10. februara ove godine predlože svoje kandidate za pomenutu nagradu koja će biti dodeljena krajem februara.

Cilj konkursa je podrška stvaralaštvu, razvoju, napretku i doprinos razvoju i afirmaciji našeg grada u svim segmentima stvaralaštva i rada.

Pravo da budu predloženi imaju pojedinci rođeni u Subotici i oni koji to nisu, ali u našem gradu žive neprestano duže od dve godine, a koji su tokom 2020. godine ostvarili zapažene uspehe i dali najviši doprinos u svojim oblastima.

Broj nagrada koje će biti dodeljene ograničen je na tri, a redakcija zadržava pravo da dodeli manji broj nagrada ili da nagradu ne dodeli.

Prijave uz obrazloženje kandidature, na najvše dve stranice formata A4, dostaviti imejlom na adresu: redakcija@suboticke.rs ili poštoma na adresu: Subotičke.rs, Trg cara Jovana Nenada 15/6, 24.000 Subotica najkasnije do 10. februara 2021. godine.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.