blank

Dva miliona malo za Ratkova!

Devetnaestogodišnji Petar Ratkov napadač TSC-a, Superligaša iz Bačke Topole koji je ove sezone zauzeo treće mesto na listi strelaca elitnog takmičenja sa 13 golova odbio je ponudu šampiona Crvene Zvezde od čak dva miliona eura.

blank
Foto: FK TSC

Napadač Bačkotopolčana upisao je i tri asistencije saigračima i bio jedan od glavnih aduta trenera Žarka Lazetića u ispisivanju istorije a to je plasman u kvalifikacije za Ligu Šampiona.

Kvalitetne igre Ratkova nisu promakle Crvenoj Zvezdi i nekolicini inostranih klubova koji su pokazali želju da dovedu u svoje redove odličnog napadača. Klub iz Ljutice Bogdana je i te kako hteo da dovede mladog reprezentativca, ali je ponuda od 2 miliona eura bila nedovoljna.

Rukovodstvo kluba bi prihvatilo ponudu, ali je prevagnula želja mladog napadača da se ipak oproba u nekoj inostranoj ligi.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Pretežno sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 23 stepena Celzijusa. Relativno povolјne biometeorološke prilike pogodovaće svim

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.