blank

Granični prelazi, ponedeljak 10. jul

Auto-moto savez Srbije saopštio je da se na graničnim prelazima Horgoš, Kelebija i Bajmok putnička vozila na izlasku iz zemlje zadržavaju duže od pola sata.

blank
Foto: Subotičke.rs

Granični prelaz Kelebija

Na putničkim terminalima za izlazak iz zemlje se čeka 30 minuta, kao i za ulazak u zemlju. Podsećamo da je ovom vremenu zadržavanja potrebno dodati i vreme koje se provodi na mađarskim terminalima,a koja su trenutno oko 30 minuta.

Na teretnim terminalima čekanja za izlazak iz zemlje su 60 minuta, dok se za ulazak u zemlju čeka 30 minuta.

Podsećamo da je ovom vremenu zadržavanja potrebno dodati i vreme koje se provodi na mađarskim terminalima, a koje je trenutno prema nezvaničnim informacijama oko 30 minuta.

Granični prelaz Horgoš

Na putničkim terminalima za izlazak iz zemlje se čeka 30 minuta, kao i za ulazak u zemlju. Podsećamo da je ovom vremenu zadržavanja potrebno dodati i vreme koje se provodi na mađarskim terminalima, a koja su trenutno oko 30 minuta.

Na teretnim terminalima čekanja za izlazak iz zemlje su 90 minuta, dok se za ulazak u zemlju čeka 30 minuta.

Podsećamo da je ovom vremenu zadržavanja potrebno dodati i vreme koje se provodi na mađarskim terminalima, a koja su trenutno oko 30 minuta.

Granični prelazi Horgoš i Kelebija otvoreni su celodnevno.

Granični prelaz Bajmok

Na graničnom prelazu Bajmok za izlazak iz zemlje se čeka 30 minuta, kao i za ulazak u Srbiju. Trenutno je, prema nezvaničnim informacijama, vreme zadržavanja na ulazu u oko 30 minuta.

Granični prelaz Horgoš 2

Na graničnom prelazu Horgoš 2 za izlazak iz zemlje čeka se 30 minuta, kao i za ulazak u zemlju. Radno vreme GP Horgoš II je od 7 do 19 časova isključivo za PUTNIČKA VOZILA.

Podsećamo da je ovom vremenu zadržavanja potrebno dodati i vreme koje se provodi na mađarskim terminalima, a koje je uvek dosta duže od onog na našim terminalima.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.