blank

TSC u finišu izgubio od Šturma

Fudbaleri TSC-a poraženi su u Sloveniji od Austrijskog prvoligaša Šturma iz Graca rezultatom 2:1 (1:0). Jedini pogodak za Bačkotopolčane postigao je novajlija Miloš Pantović.

blank
Foto: TSC

Strelci: Pantović 40. minut za TSC, Boving 52., Blodarčik 89. minut za Šturm.

TSC: Ilić, Čalušić, Jovanović, Milosavljević, Stojić, Kuveljić, Pantović, Cvetković, Petrović, Đakovac, Cvetinović. Igrali su još: Simić, Stojković, Radin, Mirčevski, Stanić, Antonić, Milosavić, Krpić, Ćirković, Krstić, Vlalukin, Mićić, Bence.

Šturm: Marić, Afengruber, Vuthrič, Stanković, Stukler, Demaku, Boving, Šneg, Horvat, Janšher, Emega. Igrali su još: Vlodarčik, Sorg, Brineti, Loker, Grgić.

Bačkotopolčani su dobili prvo poluvreme u susretu u Sloveniji gde se nalaze na pripremama. Pantović je u 40. minutu postigao lep pogodak pa su izabranici Žarka Lazetića na odmor otišli sa minimalnom prednošću.

U drugom poluvremenu Šturm je zaigrao angažovanije i po svemu viđenom na terenu bio bolji protivnik. Boving je na startu drugog poluvremena pogodio za 1:1, a konačan rezultat postavio je u samom finišu meča Blodarčik.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Moguća kiša

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 14 do 25 stepeni Celzijusa. Usled očekivane biometeorološke situacije srčanim bolesnicima,

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.