blank

„Skopex” osvojio Novi Žednik (FOTO+VIDEO)

YouTube video

Pobednik tradicionalnog noćnog turnira u malom fudbalu „Novi Žednik 2023” koji se igrao na terenu Osnovne škole „Bosa Milićević” je ekipa Skopex koja je u finalnom meču savladala Pro-sklad rezultatom 8:2 (4:1).

U meču za treće mesto Picerija Don savladala je ekipu Veterana Novog Žednika rezultatom 4:3 (3:1) golovima Vujkovića, Jakovića (2), i Mandića, dok je za Veterane pogađao Stanišić (2), i Vuković.

U velikom finalu Skopex je nadigrao Pro-sklad i ubedljivo slavio sa 8:2 (4:1). Poveo je Pro-sklad golom Lebovića da bi ubrzo Skopex do poluvremena preokrenuo rezultat golovima Svitića, Guberinića, Damjanovića i Zolnajića. Nastavili su dominaciju futsaleri Skopexa i pogađali preko Zolnajića (2), Gnjatovića i Arežine. Za Pro-sklad u drugom poluvremenu pogodak je postigao Todorović.

blank
Foto: Subotičke.rs

Nakon finala usledila je dodela pehara i priznanja za najbolje pojedince. Nataša Aleksić, član Gradskog veća zadužena za sport uručila je pehar pobedničkoj ekipi i ček na 200.000 dinara. Drugoplasiranjoj ekipi pripalo je 80.000 dinara, dok je trećeplasirana zaradila 30.000 dinara.

Za najboljeg igrača ovogodišnjeg turnira proglašen je Veselin Guberinić, najbolji strelac je Mateja Nenadović, dok je za najboljeg čuvara mreže proglašen Miloš Bjelica.

Nemanja Prole, ispred organizatora turnira rekao je da je zadovoljan odzivom ekipa i posetom. Nada se da će turnir naredne godine nastaviti tradiciju da okuplja najbolje futsalere iz okoline, kao i da će organizatori pokušati da prikupe još više novčanih sredstava za nagradni fond. 

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.