blank

Humanitarno veče za Jasminu Krušedolac (VIDEO)

YouTube video

Sala Dečijeg subotičkog pozorišta bila je mala da primi sve koji su došli na humanitarni koncert organozovan za Jasminu Krušedolac. Veliko srce Subotičana kucalo je za Jasminu koja svoju životnu bitku bije u želji da nastavi da živi bez bolova.

Nekoliko operacija kičme, meseci rehabilitacije, pregleda i putovanja ka izlečenju od vitalnog su značaja za Subotičanku koja svoje lečenje mora da nastavi u inostranstvu. Nastupali su plesni studio “Larisa”, “Adagio”, Folklorni ansambl “Sunce”, Etno sastav Klappenklang Edelweis, Creative studio i drugi.

blank
Foto: Subotičke.rs

Bez daha je publika gledala, slušala i pevala uz one koji su odlučili da jedan kišni utorak pretvore u umetničku rapsodiju za pomoć Jasmini Krušedolac.

Pomažu dobri ljudi, a obično su to savim obični ljudi. U životu je najvažnije biti plemenit, imati srce, i pomoći drugima – rekla je direktorica Dečjeg pozorišta, Marta Aroksalaši.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Pretežno sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 23 stepena Celzijusa. Relativno povolјne biometeorološke prilike pogodovaće svim

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.