blank

Infostud grupa dodeljuje stipendije

blank

Infostud grupa saopštila je da dodeljuje stipendije studentima Visoke tehničke škole i Ekonomskog fakulteta u Subotici, bez obzira na smer i godinu studija, koje obuhvataju novčani iznos od 30.000 dinara u periodu od godinu dana, praksu u nekom od timova u okviru kompanije, kao i mogućnost zaposlenja posle završenog fakulteta.

Kako su naveli, kompanija će ove godine primiti studente IT usmerenja, menadžmenta razvoja proizvoda, sistema administracije i digitalnog marketinga. Izabrani studenti će imati priliku da, osim svojih prvih poslovnih koraka u oblasti internet biznisa, razvijaju svoje veštine komunikacije i timski rad uz mentore i kolege.

„Kako je jedna od naših najvažnijih vrednosti da stalno učimo i razvijamo se, želimo da pomognemo i mladima u njihovom profesionalnom razvoju i izboru karijernog puta. I ove godine godine dodelom stipendija želimo da podstaknemo studente koji žele da se razvijaju zajedno sa nama, uče o digitalnim proizvodima, ali i da daju svoj doprinos u razvoju usluga i sajtova Infostud grupe. Stipendija obuhvata novčani iznos svakog meseca, kao i praksu u našoj kompaniji za vreme trajanja stipendije“, kaže Anja Balažević, iz HR tima Infostud grupe.

Istakli su da prosek ostvaren na studijama ne utiče na odluku o izboru kandidata, već je važno da student nije stipendista neke druge kompanije.

Zainteresovani treba da pošalju radnu biografiju i dokaz o studiranju imejlom na: [email protected] do 12. novembra, a više informacija dostupno je na sajtu Infostud grupe.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Danas sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 26 stepena Celzijusa. Usled očekivane biometeorološke situacije izvesna opreznost

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.