blank

Ističe konkurs za učešće na festivalu gifova

blank

Organizatori festivala gifova „Gifest” pozvali su stvaraoce iz domena digitalnih umetnosti za učešće na devetom po redu festivalu gifova. Konkurs je otvoren do 28. maja, a zainteresovani svoje radove mogu da pošalju imejlom na adresu: [email protected]

Kako su naveli, animirani gif mora da se sastoji iz najmanje dva frejma. Ne postoje ograničenja u pogledu sadržaja, teme i forme gifa – dozvoljeno je sve, od apstraktnog do angažovanog, a jedan autor može poslati do pet radova. Prilikom prijave, potrebno je navesti naziv rada, kao i ime, prezime i kontakt autora.

Učešće na festivalu je besplatno i otvoreno je za sve. Prijavljeni radovi moraju biti autorska dela onog ko ih šalje.

Festival će biti održan u petak 11. juna, s početkom u 18 časova, u Otvorenom ateljeu F.

Posetioci će tokom festivalske večeri imati priliku da vide najnovije gifove – autorske radove, u takmičarskoj projekciji, kao i novo izdanje gif radova u revijalnoj projekciji.

U okviru pratećeg programa svojom izložbom će se predstaviti LavirintArt iz Novog Sada, a muzički program obezbediće NEOMODERN, Klassix Killix, hendrigz i RadioPlac.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Pretežno sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 23 stepena Celzijusa. Relativno povolјne biometeorološke prilike pogodovaće svim

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.