blank

Javna rasprava o uvođenju bunjevačkog u službenu upotrebu do 23. aprila

blank

Skupština grada Subotice oglasila je Javnu raspravu povodom Predloga odluke o izmenama Statuta grada Subotice, u kojoj mogu da učestvuju svi zainteresovani građani, predstavnici udruženja građana i sredstva javnog obaveštavanja.

Prikupljanje predloga, sugestija i mišljenja građana i ostalih učesnika u javnoj raspravi u
pisanoj ili elekronskoj formi dostavljaju se na adresu: Skupština grada Subotice, Subotica, Trg slobode 1, na poleđini koverte naznačiti „za javnu raspravu“, a u elektronskoj formi na adresu [email protected].

Podsećamo, svojevremeno je na sednici Skupštine grada Subotice donet Predlog odluke o izmenama Statuta Grada, kako bi bunjevački postao četvrti službeni jezik na teritoriji Subotice.

Otvoreni sastanak za sve zainteresovane će se organizovati u Svečanoj sali Gradske kuće 23. aprila u 9 časova.

Kako je navedeno, Predlog Odluke o izmenama Statuta grada Subotice objavljen je na sajtu Grada Subotice, kao i u „Službenom listu grada Subotice“ br. 8/21, a u tekst Predloga građani lično mogu imati uvid i u Gradskoj kući svakog radnog radna od 9 do 14 časova, u kancelariji 125 (Služba za skupštinske poslove).

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Danas sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 26 stepena Celzijusa. Usled očekivane biometeorološke situacije izvesna opreznost

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.