blank

Jedno lice ubijeno, devojčica teško povređena

U jutrošnjem sukobu migranata poginulo je jedno lice, a teško je povređena devojčica – 2006), saopštio je gradonacelnik Stevan Bakic.

Prema njegovim rečima, slabe su šanse da će devojčica preživeti, uprkos lekarskoj intervenciji.

Još pet osoba je ranjeno u sukobu.

Subotička policija saopštila je da pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova intenzivno rade na utvrđivanju svih okolnosti i identifikaciji aktera sukoba dve grupe migranata, koji se rano jutros dogodio u šumskom pojasu u blizini mađarske granice kod Subotice.

“U skladu sa tim u Policijsku upravu u Subotici dovedeno je više migranata sa kojima će biti obavljeni razgovori kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog incidenta.

U sukobu između dve grupe migranata, kako je za sada utvrđeno, povređeno je nekoliko lica dok je jedno smrtno stradalo, a niko od naših državljana nije povređen niti su naši građani bili neposredno ugroženi.

Pripadnici Policijske uprave u Subotici i Žandarmerije su i dalje na terenu”, navedeno je u saopštenju.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Danas je Praznik rada

Međunarodni Dan radnika ili Praznik rada ima duboke korene u 130 godina tradicije radničkog pokreta i napora za poboljšanje uslova rada širom sveta. U znak

Detaljnije »
blank

Jak vetar

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 12 do 24 stepeni Celzijusa. Relativno nepovolјne biometeorološke prilike za većinu

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.