blank

Kapiten Spartaka Nikola Srećković: „Izgoreli smo u želji”

Fudbaleri Spartaka nastavili su niz pozitivnih rezultata i osvojili bod protiv Mladost GAT-a na svom terenu u okviru 26. kola Mozzart bet Super lige.

blank
Foto: Mozzart sport

Kapiten Spartaka Nikola Srećković u izjavi za Sportski žurnal osvrnuo se na prethodni meč Spartaka koji je odigrao bez golova na svom stadionu protiv Mladosti iz Novog Sada.

„Pre utakmice važili smo za favorita, ali nije bilo tako. Ekipa iz Novog Sada pokazala je da nema lošeg tima u našoj ligi i da se svi bore da odigraju što bolje. Imali smo inicijativu, davali maksimum, ali nismo uspeli. Nešto nam je nedostajalo, da li koncentracija u završnici ili je prevelika želja za pobedom učinila svoje”, izjavio je Srećković.

Pred igračima Spartaka je već u sredu meč osmine finala u Kupu protiv ekipe Napretka, a potom sledi okršaj u Super ligi sa ekipom Radničkog iz Niša na domaćem terenu.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Golubice preletele Adu

Fudbalerke ŽFK Spartak upisale su i četvrtu pobedu u plej ofu Superlige. Subotičanke su savladale Slogu iz Zemuna na gostovanju rezultatom 6:0 (3:0). Strelci: Filipović

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.